Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notebook - MPC-HC - aktivace dedikované GPU nVidia při přehrávání videa

Hrochoroh (9)|10.3.2013 20:49
Dobrý den,
dovedl by, prosím, někdo poradit, jak dosáhnout toho, aby se při přehrávání videa pomocí MPC-HC aktivovala dedikovaná grafická karta nVidia a video se nepřehrávalo prostřednictvím integrované grafiky Intel? Jde o notebook Asus N73.
V minulosti mi to takhle fungovalo, ale po přeinstalaci systému (Win7 64b) už se mi video přehrává jen prostřednictvím integrované grafiky Intel.
Díky
zsdx (2098)|11.3.2013 11:21
Pokud mas spravne nainstalovany ovladace, muzes to menit v ovladacim panelu nVidia.
Hrochoroh (9)|11.3.2013 17:29
To jsem zkoušel, ale stále to jede přes integrovanou kartu. Ovladače bych řekl, že fungují správně, protože když např. v ZPS aktivuju výpočty přes GPU, tak se nVidia automaticky aktivuje a v AutoCadu to taku jede přes nVidii. Před reinstalací se mi filmy přehrávaly přes nVidii taky automaticky (bez nastavení přes ovládací panel). Je sice pravda, že jsem tehdy používal starší verzi MPC-HC, ale to by snad v nové verzi mělo jít taky ne?
zsdx (2098)|11.3.2013 22:12
DXVA je nastaveno spravne?
Hrochoroh (9)|11.3.2013 22:34
Tak jsem to všecko nastavil podle návodu, DXVA běží, ale jen u některých samplů (u samplu Planet Earth DXVA nejede, u samplu Hancock DXVA běží), ale přehrává to vše integrovaná grafika Intel :-(