Ma zmysel upgrade z 2x ATI 5870 ?
Ahojte,
prosim, co si myslite, ma zmysel vymienat 2x ATI 5870 Vapor-X 1GB za nieco novsie ? desktop pouzivam vyhradne len na hry. Mam moznost kupit GeForce 680 za dobru cenu, ale neviem sa rozhodnut. A tych ATI sa tiez asi budem zbavovat tazko. Mam pocit, ze aj ked su stare, vykonom (a hlavne, ze su dve v crossfire) prekonaju sucasne vykonnejsie karty.
dakujem za odpoved
prosim, co si myslite, ma zmysel vymienat 2x ATI 5870 Vapor-X 1GB za nieco novsie ? desktop pouzivam vyhradne len na hry. Mam moznost kupit GeForce 680 za dobru cenu, ale neviem sa rozhodnut. A tych ATI sa tiez asi budem zbavovat tazko. Mam pocit, ze aj ked su stare, vykonom (a hlavne, ze su dve v crossfire) prekonaju sucasne vykonnejsie karty.
dakujem za odpoved
IMHO bude CF 5870 určitě za výkonem GTX780 zaostávat, to ano, nebude to ale o tolik, aby se jen z hlediska výkonu vyplatilo novou kartu kupovat. Hlavní výhoda by byla nižší celková spotřeba sestavy.
Ospravedlnujem sa za chybu, uviedol som omylom GTX 780, mam moznost kupit GTX 680.... (opravil som to az neskor)
V tom případě se stejně nic moc nemění. GTX 680 bude mít podle mě pořád vyšší výkon a nižší spotřebu, než dvě HD5870. Samozřejmě záleží, za jakou cenu bys ho koupil a za jakou cenu bys prodal staré karty.