Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tablet koupě +- 6 000

terryjohn (116)|21.8.2013 18:16
Zdravím chci poradit s výběrem tabletu...jeste jsem zadny nemel a ani se v nich nijak extra neorientuju,pouze zakladni veci,tak bych chtel znat vase doporuceni,co by se dalo poridit za zhruba 6 000 Kc...vyuziti primarne na internet,muzika,filmy,hry,proste vseobecne :) Nejvic se mi libi znacky Asus a Samsung...nechci nejaky levny cinsky smejd...system pravdepodobne android...mam tu i nejake sve favority...

mohu vedet proc je takovy rozdil v cene techto stejnych tabletu? U toho druheho chybejici 3G modul nebo proc?

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

ale samsung ma oproti nexusu plus v tom,ze ho lze pouzit i na telefonovani,coz se mi libi...nexus naopak je vice hw naslapany...pripadne pokud mate nekdo zkusenosti s jinymy modely ci znackami a muzete doporucit tak budu jen rad :)
romeno (40)|21.8.2013 19:22
Jednoznacne Nexus 7 , v teto cenove relaci nic vykonejsiho nenajdes. Bracha ho mel a je to fakt kvalitni tablet , urcite ti ho muzu doporucit .
Salamander (6177)|21.8.2013 20:00
S Nexusem souhlasim, ale pockal bych uz tech par tydnu na novy model, mel by stat jen o par korun vic, do limitu se rozhodne vejdes.
romeno (40)|22.8.2013 18:39
Dneska jsem byl v tescu ve Zline a je tam ted v akci za 3500,- , asi ho vemu taky .