Jen se chci zeptat kolik máte stupnů (nejmín) na grafice ja jsem nejmin nameril 17stupnu.(Chlazení nemam vodní jenom vetraky)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Zákony, tedy hlavně ty fyzikální, stále platí i v České republice. Zřejmě ti to špatně měří. I když noc na dnešek byla chladná, pokud bydlíš pod mostem .... :D
Vzhledem k tomu, že v Gadgetu není detekována polovina parametrů, lze úspěšně pochybovat o jeho korektní funkčnosti.
[QUOTE=johny__g;547103]I když noc na dnešek byla chladná[/QUOTE] Je pravda že jsem měl otevřený okno a byla tady zima no:D
[QUOTE=r34ktor;547111]Vzhledem k tomu, že v Gadgetu není detekována polovina parametrů, lze úspěšně pochybovat o jeho korektní funkčnosti. [/QUOTE] Ukazovalo to stejně i v SpeedFan
[QUOTE=r34ktor;547111]Vzhledem k tomu, že v Gadgetu není detekována polovina parametrů, lze úspěšně pochybovat o jeho korektní funkčnosti. [/QUOTE] Ukazovalo to stejně i v SpeedFan
[QUOTE=MartyDzeksons;547123]Ukazovalo to stejně i v SpeedFan[/QUOTE]
Zkus GPU-Z nebo se kouknout v biosu,jestli je tam možnost sledovat teplotu GK
Zkus GPU-Z nebo se kouknout v biosu,jestli je tam možnost sledovat teplotu GK
Pod 28C jsem to nikdy nedostal :-) A to mam ve skrini predni, bocni a zadni vetrak a 2x Windforce na grafarne :D (AMD HD7850)
[QUOTE=NFG_ICE;547133]Pod 28C jsem to nikdy nedostal :-) A to mam ve skrini predni, bocni a zadni vetrak a 2x Windforce na grafarne :D (AMD HD7850)[/QUOTE]
Jsem na tom stejně v ITX bedně při běžným brouzdání netem s adblockem (bez něj dokážou reklamy vyhnat teplotu na 35-45°C).
Ale stačí jednou PC zatopit, bedna se zahřeje a už úplně nevyfouká (GK má pak 30-32°C i když u PC dlouho nejsem). Ale vzhledem k nastavení větráčků přes Afterburner (cokoliv pod 50°C neřeším - už od 50°C jede větrák jen na 20%) se ani nedivím.
Jsem na tom stejně v ITX bedně při běžným brouzdání netem s adblockem (bez něj dokážou reklamy vyhnat teplotu na 35-45°C).
Ale stačí jednou PC zatopit, bedna se zahřeje a už úplně nevyfouká (GK má pak 30-32°C i když u PC dlouho nejsem). Ale vzhledem k nastavení větráčků přes Afterburner (cokoliv pod 50°C neřeším - už od 50°C jede větrák jen na 20%) se ani nedivím.
[QUOTE=MartyDzeksons;547130]stejně jako Gadget a SpeedFan[/QUOTE]
Promiň :mistake měl jsem na mysli MSI Afterburner
Promiň :mistake měl jsem na mysli MSI Afterburner
[QUOTE]Pod 28C jsem to nikdy nedostal :-)[/QUOTE]
...a myslím, že s 28°C budeš naprostý king tady. Já se nikdy nedostal po 38°C :(
[ATTACH=CONFIG]29210[/ATTACH]
(a to to zachvilku vylezlo na 42°C ... při 21°C v místnosti a 77% vlhkosti...)
Začínám silně pochybovat, že se dnes na školách vyučují fyzikální zákony, které (mimo jiné) říkají, že nic nelze uchladit nijak pod teplotu okolí (tedy typicky 20°C v místnosti, 30°C v case...) - tedy chladícího média a že cokoliv s nižším vzrůstem teploty (proti okolí) jak cca. 6°C je přinejmenším podezřelé...
A že čidla a programy často měří naprostá hausnumera :p
...a myslím, že s 28°C budeš naprostý king tady. Já se nikdy nedostal po 38°C :(
[ATTACH=CONFIG]29210[/ATTACH]
(a to to zachvilku vylezlo na 42°C ... při 21°C v místnosti a 77% vlhkosti...)
Začínám silně pochybovat, že se dnes na školách vyučují fyzikální zákony, které (mimo jiné) říkají, že nic nelze uchladit nijak pod teplotu okolí (tedy typicky 20°C v místnosti, 30°C v case...) - tedy chladícího média a že cokoliv s nižším vzrůstem teploty (proti okolí) jak cca. 6°C je přinejmenším podezřelé...
A že čidla a programy často měří naprostá hausnumera :p
[QUOTE=trodas;547172]fyzykální zákony, které (mimo jiné) říkají, že nic nelze uchladit nijak pod teplotu okolí[/QUOTE]
Když už se těmi všemocnými "fyzikálními zákony" oháníš, mohl by jsi je alespoň pořádně nastudovat (případně alespoň správně reprodukovat).
Když už se těmi všemocnými "fyzikálními zákony" oháníš, mohl by jsi je alespoň pořádně nastudovat (případně alespoň správně reprodukovat).
[QUOTE=trodas;547172]...a myslím, že s 28°C budeš naprostý king tady. Já se nikdy nedostal po 38°C :(
[/QUOTE]
Tech 28C je v klidu, ne v zatezi, to se pak dostavam na cca 50C ;) A predstav si, ze ted jsem nahodil HWinfo a ukazuje to dokonce 27C :D
[/QUOTE]
Tech 28C je v klidu, ne v zatezi, to se pak dostavam na cca 50C ;) A predstav si, ze ted jsem nahodil HWinfo a ukazuje to dokonce 27C :D
[QUOTE=Matherdet;547193]Hele myslím, že pokud jsi v zátěži po přetaktování pod 100°C tak dobrý :D[/QUOTE]
Procesor pretaktovat nejde :D Ale grafika jo, mam ji vyhnanou na hranu a kdyz uz se zakousne, tak to neni kvuli teplote jadra, ale asi spis pameti - kdyz se to kouslo naposledy, tak jsem mel jadro asi 52C :D
Procesor pretaktovat nejde :D Ale grafika jo, mam ji vyhnanou na hranu a kdyz uz se zakousne, tak to neni kvuli teplote jadra, ale asi spis pameti - kdyz se to kouslo naposledy, tak jsem mel jadro asi 52C :D
"Nový" R 290X má prý normální teplotu jádra 95°C :D ,moje stará GTS250 měla v létě 105 a pořád jela :D ,52 je ale nějak málo...měl jsem GTX550 s výborným DirectCU chladičem a měla kolem 65 ...tu 680 jsem bohužel v zátěži neměřil a už ji nemám :/
[QUOTE=NFG_ICE;547196]Procesor pretaktovat nejde[/QUOTE]
Bavíme se o grafikách ne ? :confused:
[QUOTE=NFG_ICE;547196]Procesor pretaktovat nejde[/QUOTE]
Bavíme se o grafikách ne ? :confused:
[QUOTE=Matherdet;547199]
Bavíme se o grafikách ne ? :confused:[/QUOTE]
Me zmatlo tech 100C :D To je teplota spis pro procesor nez pro grafiku, ne? Ano, bavime se o grafikach...
Bavíme se o grafikách ne ? :confused:[/QUOTE]
Me zmatlo tech 100C :D To je teplota spis pro procesor nez pro grafiku, ne? Ano, bavime se o grafikach...
NFG_ICE - [QUOTE]Tech 28C je v klidu, ne v zatezi, to se pak dostavam na cca 50C ;) A predstav si, ze ted jsem nahodil HWinfo a ukazuje to dokonce 27C :D[/QUOTE]
No, já těch 38°C měl také v klidu a s 120mm Noiseblocker fanem foukajícím na stole na tu 7300GT... Ještě bych mohl podchladit místnost na tak 15°C a pak bych tě dohnal, za cenu rýmy ;) :D
Ale mám nové želízko v ohni. Starou 6800 GS jsem opatřil Arctic Accelero S1 rev. 2 chladičem a s 120mm Noiseblockerem (1000 rpm, neslyšný) to dělá 33°C...! :eek:
[ATTACH=CONFIG]29211[/ATTACH]
...takže s jiným (čti hlučným) fanem bych tě tady mohl dostat... nebo rýma a místnost 15°C - pak se z 21°C (těch 28°C je tak teplota karty a ne místnosti) dostanu o 6°C míň, tedy na 27°C co máš ty :D A pokud HWiNFO trošku snižuje teplotu, tak třeba i na 26°C ... ale to už bude fake a s neférovými podmínkami. Před tvým Radeonem HD 7850 bude třeba smeknout ;) Dobře nanesená pasta a provedené chlazení!
PS. jak se to hýbe s i3 a HD 7850 v World of Tanks? :D
No, já těch 38°C měl také v klidu a s 120mm Noiseblocker fanem foukajícím na stole na tu 7300GT... Ještě bych mohl podchladit místnost na tak 15°C a pak bych tě dohnal, za cenu rýmy ;) :D
Ale mám nové želízko v ohni. Starou 6800 GS jsem opatřil Arctic Accelero S1 rev. 2 chladičem a s 120mm Noiseblockerem (1000 rpm, neslyšný) to dělá 33°C...! :eek:
[ATTACH=CONFIG]29211[/ATTACH]
...takže s jiným (čti hlučným) fanem bych tě tady mohl dostat... nebo rýma a místnost 15°C - pak se z 21°C (těch 28°C je tak teplota karty a ne místnosti) dostanu o 6°C míň, tedy na 27°C co máš ty :D A pokud HWiNFO trošku snižuje teplotu, tak třeba i na 26°C ... ale to už bude fake a s neférovými podmínkami. Před tvým Radeonem HD 7850 bude třeba smeknout ;) Dobře nanesená pasta a provedené chlazení!
PS. jak se to hýbe s i3 a HD 7850 v World of Tanks? :D
[QUOTE=trodas;547236]PS. jak se to hýbe s i3 a HD 7850 v World of Tanks?[/QUOTE]
resp. jak se to nehýbe. :D Kamarád má problém s taktnutou GTX770
resp. jak se to nehýbe. :D Kamarád má problém s taktnutou GTX770
[QUOTE=trodas;547236]PS. jak se to hýbe s i3 a HD 7850 v World of Tanks? :D[/QUOTE]
Panove, omlouvam se, ale kraviny nehraju :D jestli je nekde nejakej benchmark, tak Vam ho projedu, ale instalovat hru nebudu, ja totiz odmalicka nemam rad tanky :D
Panove, omlouvam se, ale kraviny nehraju :D jestli je nekde nejakej benchmark, tak Vam ho projedu, ale instalovat hru nebudu, ja totiz odmalicka nemam rad tanky :D
Matherdet - [QUOTE]PS. jak se to hýbe s i3 a HD 7850 v World of Tanks?
resp. jak se to nehýbe. :D Kamarád má problém s taktnutou GTX770[/QUOTE]
Tak maximální detaily jsou svinstvo. Musí snížit... Jaký má CPU?
NFG_ICE - jo tak... tak to pak ano :) Já benchmarky zase nehraju, protože ty mi prd řeknou, jak se to bude chovat v té které hře a zrovna WOT má zjevně rád Intel procesory a vysoký takt / výkon jednoho jádra. Tedy k tomu HD 7850 v nějakém rozumném nastavení (ne jako v testech - 4k rozlišení a antialiasing, lol) a jaký je výsledek... Předpokládal jsem tedy mylně, že si občas zapicáš WOT :p
resp. jak se to nehýbe. :D Kamarád má problém s taktnutou GTX770[/QUOTE]
Tak maximální detaily jsou svinstvo. Musí snížit... Jaký má CPU?
NFG_ICE - jo tak... tak to pak ano :) Já benchmarky zase nehraju, protože ty mi prd řeknou, jak se to bude chovat v té které hře a zrovna WOT má zjevně rád Intel procesory a vysoký takt / výkon jednoho jádra. Tedy k tomu HD 7850 v nějakém rozumném nastavení (ne jako v testech - 4k rozlišení a antialiasing, lol) a jaký je výsledek... Předpokládal jsem tedy mylně, že si občas zapicáš WOT :p