dc konektor
zdravím,
mám acer aspire 5741g a utrhl se mi dc konektor od kabelu a nechce se mi platit 1500 za opravu a novej nemužu nějak sehnat...chci se zeptat zda ma někdo zkuenosti nebo zda t vubec de že by se ten konektor ke kabelu spatky připajel.Díky moc
mám acer aspire 5741g a utrhl se mi dc konektor od kabelu a nechce se mi platit 1500 za opravu a novej nemužu nějak sehnat...chci se zeptat zda ma někdo zkuenosti nebo zda t vubec de že by se ten konektor ke kabelu spatky připajel.Díky moc
ja sem pravě nevěděl zda to vubec jde a hlavně jak sem na to koukal tak sem nepoznal z toho konektroru misto kde byly ty kabilky puvodně...přitelkyně ma to samy ae zatim lizt se mi do toho nechce...je to jedno kam se to na něm napaji nebo to mam teda udělat podle originalu?
hele, nebyla by treba fotka? abych si udelal predstavu o tom jak je to ustiply?
Pokud zachovas polaritu tak by to melo byt v pohode, podle me tam budou jenom 2 vodice, pripadne stineni.
Pred nedavnem jsem taky resil ustiply konektor od adapteru, vymenil jsem cely ten kabel za novou stinenou 2linku :slug (prepajel jsem to primo v adapteru)
Pokud zachovas polaritu tak by to melo byt v pohode, podle me tam budou jenom 2 vodice, pripadne stineni.
Pred nedavnem jsem taky resil ustiply konektor od adapteru, vymenil jsem cely ten kabel za novou stinenou 2linku :slug (prepajel jsem to primo v adapteru)
večer to nafotim a hodim to sem ted to nemam bohužel u sebe ae docela mě to štve musim použivat netbook z roku raz dva :D