Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo rozdíl

Rikimaru (111)|15.12.2013 15:34
Zdravím,

rozhodl jsem se investovat do nového notebooku. Mám doteď Lenovo jen na práci a internet. Začal jsem hodně pracovat s Grafikou .. illustrator, photoshop a blender... Bohužel můj starý notebook už na to nestačí. Dále jsem si řekl, že chci aby to už zvládlo i náročnější hry.

Vybral jsem tyto dva:

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Ale upřímně je to na těch náročnějších hrách poznat ten i7 a větší paměť??? .. přece jenom 26 tis. už je docela dost.... spíše se přikláním k tomu za 20 tis. Ale prosím o radu zkušené....nedokážu se rozhodnout...

Hry bych si představoval, aby to zvládlo např: Battlefield, Crysis, Xcom, a jiné... co se týče grafických programů by to snad neměl být problém u tohodle notebooku :)

díky za rady

Majk
Georginek (2957)|15.12.2013 16:58
i7 je na hry zbytecna......
pamet je u obou stejna. 8GB je dostatecne az az........ i 4GB nevyuzije 95% uzivatelu.....

Dej si pozor Y510 piskaji pri behu na baterku. Teda, prodaval sem 3 kousky a piskali vsechny....... ja bych to mit nemohl......

Hlavne ten levnejsi je bez systemu - musis si to pak nainstalovat sam - ale Lenovo ma dobou podporu, takze to neni problem ale trva to hrozne dlouho.........
Rikimaru (111)|15.12.2013 17:04
[QUOTE=Georginek;550538]i7 je na hry zbytecna......
pamet je u obou stejna. 8GB je dostatecne az az........ i 4GB nevyuzije 95% uzivatelu.....

Dej si pozor Y510 piskaji pri behu na baterku. Teda, prodaval sem 3 kousky a piskali vsechny....... ja bych to mit nemohl......

Hlavne ten levnejsi je bez systemu - musis si to pak nainstalovat sam - ale Lenovo ma dobou podporu, takze to neni problem ale trva to hrozne dlouho.........[/QUOTE]

Jak to myslíš pískají???
Rikimaru (111)|15.12.2013 17:10
kurnik ... toho windowsu sem si nevšiml...teď jsem tam našel 2 notebooky stejné....a na jednom windows je a na jednom není.....kde je rozdílnost?? Neměl by být ten s windows logicky dražší??

a
ICE_D (2754)|15.12.2013 18:37
Asi nejaka AKCE na ten s OS :D
Salamander (6177)|15.12.2013 19:37
ten s W8 ma jenom 4GB RAM ;)
Georginek (2957)|16.12.2013 19:23
No proste piskaji..... Piska neco v displeji, ci co - na to nejsem odbornik, nicmene jsem na to vysoce citlivy, takze mi to vadi... Takovy jako vysokofrekvencni piskot, ktery nekdo ani nevnima.... Nicmene me to proste vadi. A delali to vsechny 3 kusy. Podotykam pouze na baterku. Je to podobny piskot kdyz piskaji civky Grafickych karet pri zatizeni, nebo wifi adaptery pri zatizeni........Se zmenou jasu se piskot meni.......
4GB Ti staci :D
dvorakj (78)|24.12.2013 02:30
a proc notebook? na hrani her je to nesmysl, navic se ti to tak do 3 let odvari