Slot pro grafickou kartu
Prosím,poraďte mi někdo .
Mám počítač s integrovanou grafikou ATI Radeon Xpress 1150,která stojí za houby a chtěla bych si koupit grafickou kartu.Jenže nevím,jak se mám orientovat při výběru,aby ta karta byla byla vhodná pro slot,který na základní desce mám.Co vím je,že ty sloty jsou různý a nerada bych koupila něco,co mi do toho mýho nepůjde.Může mi někdo prosím poradit a nesmát se mi ?Děkuju
Mám počítač s integrovanou grafikou ATI Radeon Xpress 1150,která stojí za houby a chtěla bych si koupit grafickou kartu.Jenže nevím,jak se mám orientovat při výběru,aby ta karta byla byla vhodná pro slot,který na základní desce mám.Co vím je,že ty sloty jsou různý a nerada bych koupila něco,co mi do toho mýho nepůjde.Může mi někdo prosím poradit a nesmát se mi ?Děkuju
ATI Radeon Xpress 1150 neni graficka karta, ale chipset pro mobilni procesory Turion 64 X2, a je v nem integrovano "ehm":D graficke jadro Radeon X300. Z toho mi teda vyplyva, ze je to notas, takze pridat grafickou kartu nelze.
Pokud se pletu, jako ze ne, tak napis nazev zakladni desky v tom stolnim PC......:D
Pokud se pletu, jako ze ne, tak napis nazev zakladni desky v tom stolnim PC......:D
Není to noťas,je to normální komp
---------- Doplněno v 17:50 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:48 ----------
Název základní desky - Hewlett-Packard HP Compaq dc5750 Microtower
---------- Doplněno v 17:50 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:48 ----------
Název základní desky - Hewlett-Packard HP Compaq dc5750 Microtower
Je tam normalni PCI Express x16 slot, dneska v podstate nic jineho nekoupis. Ale urcite bych nekupoval neco vykonneho, nestihal by to procesor. Jinak jestli je tam puvodni RAM tak ta by taky stala za to rozsirit.
On by to nestihal ani zdroj, a o nejakem chlazeni nemuze byt rec..... Otazka co tam nacpat. I 8600GT je out........
Spis zalezi, co na tom chces delat......pripadne hrat?
Spis zalezi, co na tom chces delat......pripadne hrat?
No, ten zdroj je Delta a uplne stejnej tahal kamaradovi 8800GTX :D :D :D Takze myslim ze v tom problem urcite nebude ...
Chtelo by to urcite neco s nizsi spotrebou, ale spis kvuli zahrivani v te prtave skrini, a nic moc vykonneho zase stejne nezvladne procesor.
Co se divam po Bazosi tak by se urcite dala vzit HD6670, HD7750 nebo GTX550/Ti tech je tam hromada
Chtelo by to urcite neco s nizsi spotrebou, ale spis kvuli zahrivani v te prtave skrini, a nic moc vykonneho zase stejne nezvladne procesor.
Co se divam po Bazosi tak by se urcite dala vzit HD6670, HD7750 nebo GTX550/Ti tech je tam hromada