Z nějakého důvodu mě nejde internet. Na PC mám ikonku, že je připojen a v nastavení taktéž mě to píše, že internet je připojený. Když otevřu prohlížeč (zkoušel jsem dva) tak mě nefunguje přitom jsem s nastavením nic nedělal. Čím by to mohlo prosím být? Díky
Zřejmě problém s DNS, nebo portem 80. Jde ping na na jméno webu (google.com), nebo pouze na jeho IP (74.125.224.72, 173.194.70.147)?
[QUOTE=j.albi;554075]Zřejmě problém s DNS, nebo portem 80. Jde ping na na jméno webu (google.com), nebo pouze na jeho IP (74.125.224.72, 173.194.70.147)?[/QUOTE]
DNS sem se díval, nastavení vypadá dobře, s port 80 nemám zkušenosti a to co píšeš ten google to nevím co po mě chceš a jak to mám udělat.
DNS sem se díval, nastavení vypadá dobře, s port 80 nemám zkušenosti a to co píšeš ten google to nevím co po mě chceš a jak to mám udělat.
do příkazové řádky napiš ping google.com, pokud neprojde tak ping a tu IP adresu. Pokud půjde jen přes IP, máš problém s DNS.
Zmáčni Win+R (spustit), tam napiš "cmd" (bez uvozovek) a do téhle příkazové řádky piš příkazy. Ta nezmizí.