Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herni pocitac na czc do 30 000

havlek (5)|18.3.2014 22:00
Dobrý den,rozhodl jsem se pořídit si herní počítač a chtěl bych si ho nechat složit na czc,komponenty mam vybrané,ale nejsem v tom zrovna expert takže bych chtěl požádat o radu co se týče vzájemné kompatibility komponentů a jestli pro ně není nějaká lepší alternativa. Taky si nejsem jistý jestli je mnou vybraná case vhodná pro tuto sestavu. Do ceny započítávám jen komponenty které budou v přiloženém seznamu,monitor(televizi)klávesnici,myš i reproduktory mam.
Zde je seznam komponentů: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Předem děkuji za rady.
Salamander (6177)|18.3.2014 22:04
ten seznam neni nastaveny jako verejny
havlek (5)|18.3.2014 22:05
Omlouvam se,dělal jsem ho poprví už je veřejný.
Salamander (6177)|18.3.2014 22:07
Trosku ti to upravim ... 16GB pameti fakt vyuzijes? :notsure
A 950W zdroj je skoro 2x vic nez potrebujes :D

Integrovana zvukovka fakt nestaci?
havlek (5)|18.3.2014 22:11
O tom zdroji jsem taky dost přemejšlel měl sem tam původně 550W ale kámoš do mě pak začal hučet že tam mam dátr silnější :D A s tou pamětí nevim...mam v plánu na tom hrát hry typu Far Cry 3,Deadlight,zaklínače trojku až příští rok vyjde....tak jestli by stačilo míň tak bych se změně nebránil.
Salamander (6177)|18.3.2014 22:15
Za tech 30k bych to udelal takhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

8GB dneska v pohode staci na vsechno, stejne je hodne her jeste psanych pro 32 bitu :D

A kdyby ti to nahodou prestalo stacit, muzes vzdycky pridat
Kvalitni zdroj fakt staci i s nizsi wattazi
havlek (5)|18.3.2014 22:30
Děkuju,koukali jsme na to a vypadá to dobře,takže u toho nejspíš zůstanu.Jsem rád že nemusim kupovat ten šílenej zdroj :D
Salamander (6177)|18.3.2014 22:32
Jeste by tomu slusel nejakej lepsi chladic na CPU ... kdyby ses treba vzdal te zvukovky, ale pripadne je to taky jedna z veci ktera se da pridat pozdeji (kdyby ses rozhodl taktovat :) )
havlek (5)|18.3.2014 22:35
Nejspíš to přidam až pozdějš,mam v plánu s timhle kompem už umřít takže ho stejně časem upgraduju :D
Matherdet (955)|18.3.2014 23:00
Doplním pár info:
zvukovka je lepší Xonar DX/XD když už chceš zvukovku, tak tuhle.
mechanika se už dneska nepoužívá (zkušenosti mnoha lidí kolem mě), takže by to bylo lépe využité pětikilčo
zdroj bych koupil radši ještě menší ale M12 (v pohodě to PC uživí- reálně bude spotřeba třeba 300w, ale na druhou stranu je modulární, což je obří plus)
vem radši Win8, ikdyž se to nezdá tak se to dá používat jako win7 ale má to mnohem lepší správu paměti a vychytané některé funkce