Nový multimediální počítač do 10 000 Kč.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně výběru nového počítače, který by sloužil převážně pro ukládání a přehrávání videí, surfování po internetu a další nenáročné aktivity. 10 000 je strop, pokud bude levnější tím lépe. Děkuji za případné doporučení.
potřebovala bych poradit ohledně výběru nového počítače, který by sloužil převážně pro ukládání a přehrávání videí, surfování po internetu a další nenáročné aktivity. 10 000 je strop, pokud bude levnější tím lépe. Děkuji za případné doporučení.
Vzhledem k tomu, že hraní zmíněno nebylo, k čemu ta grafika? To raději přidat DVD mechaniku.
Edit: v tom druhém návrhu se mi zas zdá zbytečné dávat i3. To Pentium stačí na všechno.
Edit: v tom druhém návrhu se mi zas zdá zbytečné dávat i3. To Pentium stačí na všechno.
[QUOTE=johny__g;554846]Vzhledem k tomu, že hraní zmíněno nebylo, k čemu ta grafika? To raději přidat DVD mechaniku.[/QUOTE]
No, kdyz tam my byt nakonec i OS tak to bude naknap i bez grafiky :3
Pripadne teda vzit slabsi CPU s horsi grafikou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
No, kdyz tam my byt nakonec i OS tak to bude naknap i bez grafiky :3
Pripadne teda vzit slabsi CPU s horsi grafikou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Upravil jsem to na levnou verzi s Pentiem a pridal DVD. Co myslite, bude stacit na prehravani videa ve FullHD obycejna Intel HD v Pentiu? :notsure Jako ja myslim, ze jo, ale radsi si to potvrdime :D
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Právě integrovaná grafická karta je slabinou tohoto procesoru a moc bych s přehráváním FullHD nepočítal.