Inovace v informačních technologiích
Zdravím vás,
jsem studentem vysoké školy Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné a v rámci zkoušky, máme za úkol diskutovat na téma informačních technologií jaké jsou vaše vize o budoucnosti PC, mobilů, tabletů atd. a kterým směrem se budou podle vás informační technologie ubírat. Budu rád za každé vaše komentáře, názory a postřehy do budoucna.
Mockrát vám děkuji za komentáře.
jsem studentem vysoké školy Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné a v rámci zkoušky, máme za úkol diskutovat na téma informačních technologií jaké jsou vaše vize o budoucnosti PC, mobilů, tabletů atd. a kterým směrem se budou podle vás informační technologie ubírat. Budu rád za každé vaše komentáře, názory a postřehy do budoucna.
Mockrát vám děkuji za komentáře.
No posledním trendem je snižování spotřeby (což mě upřímně sere) a výkon je až na třetím místem - proto je rozdíl mezi Sandy bridge a haswellem jen kolem 10-15% hned za ohromnými sumami (ceny pamětí, které se za poslední rok ZDVOJNÁSOBILY, stejně jako klasické disky, procesory jsou taky celkem drahé, dát 5000 za solidní i5tku taky nemá každý)...
Taky si myslim, ale urcite ten trend nepujde do nekonecna. Nicmene ja zase musim rict, ze snzovani spotreby se mi velmi libi, ja si totiz elektriku za sebe platim sam! :D
U mobilu a tabletu se budou pravdepodobne navysovat pocty jader, dneska neni problem koupit 8-jadra.
U mobilu a tabletu se budou pravdepodobne navysovat pocty jader, dneska neni problem koupit 8-jadra.
[QUOTE=NFG_ICE;554957] dneska neni problem koupit 8-jadra.[/QUOTE]
No jo, ale k cemu to je dobry? :D
No jo, ale k cemu to je dobry? :D
[QUOTE=j.haluska89;554938]Zdravím vás,
Mockrát vám děkuji za komentáře.[/QUOTE]
Naše nedávná úvaha, která se dotýká i tohoto tématu: https://www.svetmobilne.cz/moc-chytrych-veci-kolem-nas/2235
Mockrát vám děkuji za komentáře.[/QUOTE]
Naše nedávná úvaha, která se dotýká i tohoto tématu: https://www.svetmobilne.cz/moc-chytrych-veci-kolem-nas/2235