GTS 250
Dobrý den,
Mám problém oheldně výkonu sestavy: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz
GeForce Gts 250 512Mb (značka nevim)
4GB RAM
Windows 7 32bit
Mám problém s malým výkonem.Například se mi poměrně hodně kouše MOH 2010,který by měl běžet bez problémů.Většinu dílů mám po kamarádovi,kterému ale šli všechny hry mnohem lépe.Oproti němu mam znatelně nižší výkon.Jediné rozdílné díly jsou HDD a RAM, ale v tom by snad neměl být problém.
Předem díky :))
Mám problém oheldně výkonu sestavy: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz
GeForce Gts 250 512Mb (značka nevim)
4GB RAM
Windows 7 32bit
Mám problém s malým výkonem.Například se mi poměrně hodně kouše MOH 2010,který by měl běžet bez problémů.Většinu dílů mám po kamarádovi,kterému ale šli všechny hry mnohem lépe.Oproti němu mam znatelně nižší výkon.Jediné rozdílné díly jsou HDD a RAM, ale v tom by snad neměl být problém.
Předem díky :))
Udelej MEMtest a test HDD (treba HDTune) - pak muzes rict, ze v tom problem neni ;) Do te doby to nemuzes vedet....
Ram a HDD jsou v pohodě,teď jsem to otestoval,mam tu na PC nainstalovaný winy co jsem dostal k ntb,možná by to mohlo být tím....seká se mi třeba i Cod 5 :/
HWiNFO
Během hraní zkontrolovat teploty, takty a vytížení komponent.
Během hraní zkontrolovat teploty, takty a vytížení komponent.
Pokud vše vypadá v normálu, pak některá z komponent už na hru v daném nastavení nedostačuje. Případně mohou být problémem ovladače, protože u staršího HW mnohdy neznamená nejnovější zároveň nejlepší.