Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Grafické karty: AMD aktualizace ovladače

Neregistrovaný (0)|12.6.2014 19:09
Tazatel: Radim

Znění dotazu: Hezký den,

Potřeboval bych aktualizovat graf.kartu AMD Radeon HD 7650M,stáhl jsem akt. z ofic. stránek,vybral správný update, nainstaloval,poté restartoval,ale vždy vyskočí okno,že to bylo špatně nainstalované a při najetí do správce zařízení mi to ukazuje na grafice,že nefunguje zařízení :)

Děkuji za odpověd

HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Windows 7 64bit
AMD Radeon HD 7650M

to by mělo být zřejmě vše,co s tím souvisí :)
dino2 (0)|13.6.2014 12:46
Tos nám toho moc neřekl. Trochu více psaní to chce, zlato.
Radim (0)|14.6.2014 00:34
Tak jako nevím,co k tomu víc napsat :D zkrátka mi to nebere aktualizaci ze stránek AMD,vyberu vždy správný update k patřičné grafice,ale instalace vždy proběhne špatně a řekl bych,že ji provádím správně dle instrukcí,jako opičák dávat next ještě svedu :D broučku
DrZelenka (2491)|14.6.2014 08:32
[QUOTE=Radim;558031]Tak jako nevím,co k tomu víc napsat :D zkrátka mi to nebere aktualizaci ze stránek AMD,vyberu vždy správný update k patřičné grafice,ale instalace vždy proběhne špatně a řekl bych,že ji provádím správně dle instrukcí,jako opičák dávat next ještě svedu :D broučku[/QUOTE]

Problém je, že výrobci notebooků mění grafikám ID zařízení, takže ovladače ze stránek AMD grafiku nepoznají. Musíš použít web výrobce notebooku a doufat, že tam ovladače z jiného data, než je datum vydání notebooku :) Dá se to i nějak obejít, ale u toho neznám detaily.
Děkuji (0)|14.6.2014 12:18
Ok tak díky moc za radu,vážím si toho :) ted mrknu na ten model ntb a zkusím pohledat :)
Vyřešeno (0)|14.6.2014 13:35
Tak jste měl pravdu,moc vám děkuji a přeji hezký zbytek dne :)