GIGABYTE GTX570 - cvakani, piskani
Zdravím všechny, když zapnu PC než nabootuju v GK píská, dále při zátěži v 3D a ve hrách, konkrétně WOT v ní cvaká nebo cvrčí, nevím jak to nazvat, tohle cvrčení se mění při různých pohledech, co s tím? díky za rady
Čím více FPS tím vyšší frekvencí to píská, u wot je hádám odhadem kolem 60fps tak to jen bzučí. Tohle mi dělala GTX 560, naštěstí v 2D režimu byla potichu a kupodivu ani aero nevadilo. Kamarád elektrotechnik mi říkal že to způsobují tlumivky a že se musí vyměnit, jinak to bude pískat dál.
Taky to nemusí být jen GK, může to být i deska nebo zdroj.
Taky to nemusí být jen GK, může to být i deska nebo zdroj.
Zdroj jsem vyloučil, ten jsem kvuli tomu i rozebral, je to v grafice nebo ta deska, desku mam Asus P5N32-SLI Plus, zkusím ješte k nekomu vrazit grafiku at si to ujistím
Nektere GK proste piskaji, to je normalni. Nekdy je to slyset vic, nekdy min. Cvakani jsem teda zatim jeste z GK neslysel. Nedela to vetrak?
Další zjištění, pokud odpojím napájení GK, stále píská, pokud ji vytahnu ze slotu je klid, kdyby někoho něco napadlo, dejte vědět, díky
No, tak to je snad jasny, ze nebude piskat, kdyz je vytazena ze slotu - co to ma jako za vyznam?????
Doma s tim stejne nic neudelas. Hele, pokud karta slape normalne, nedela chyby, nehreje se, tak ji proste nech piskat. Bud piskani, nebo reklamace. Cvakani nevim, ptal jsem se, jestli to nedela vetrak....?
Doma s tim stejne nic neudelas. Hele, pokud karta slape normalne, nedela chyby, nehreje se, tak ji proste nech piskat. Bud piskani, nebo reklamace. Cvakani nevim, ptal jsem se, jestli to nedela vetrak....?