Jen při hraní her se mi vypíná notebook
Zdravím, včera jsem si chtěl zahrát lolko a během 12 minut hraní se notebook vypnul.
Říkal jsem si že to může být virama a tak jsem ho odviroval, našel jsem v notebooku nějaký P.U.P a tak jsem ho přesunul do karantény.
Pak jsem zkusil LoL zase zapnout a on se zase vypnul a to byly teploty na 62 stupních.
Nevíte někdo co s tím ?
Mám HP elitebook8760w
Budu vám vděčný za všechny odpovědi :)
Říkal jsem si že to může být virama a tak jsem ho odviroval, našel jsem v notebooku nějaký P.U.P a tak jsem ho přesunul do karantény.
Pak jsem zkusil LoL zase zapnout a on se zase vypnul a to byly teploty na 62 stupních.
Nevíte někdo co s tím ?
Mám HP elitebook8760w
Budu vám vděčný za všechny odpovědi :)
teploty coho?
skontroluj si aj teploty GPU, vid toto vlakno
skontroluj si aj teploty GPU, vid toto vlakno
Teploty GPU v klidu 45 stupnů
Když hraju náročnější hry tak u 62-65 stupních konec - vypne se mi pc a znovu sám zapne
Když hraju náročnější hry tak u 62-65 stupních konec - vypne se mi pc a znovu sám zapne
Taková teplota celkem nic není. Pokud se ti to vypíná jen v této hře, reinstaluj ji. Jinak jak píše "vivid.sk".
Možná bych zkusil kouknout na stránky HP, jestli pro tvůj notebook neexistuje novější BIOS. Už se mi stalo, že notebook dělal blbosti, vypínal se při směšných teplotách apod. a po updatu biosu bylo vše OK. Neříkám, že zabere, ale za pokus to stojí ;)
[QUOTE=VencaX;561443]Možná bych zkusil kouknout na stránky HP, jestli pro tvůj notebook neexistuje novější BIOS. Už se mi stalo, že notebook dělal blbosti, vypínal se při směšných teplotách apod. a po updatu biosu bylo vše OK. Neříkám, že zabere, ale za pokus to stojí ;)[/QUOTE]
Díky tobě mě ještě napadlo, zda v BIOSu nejsou nastavené teplotní limity.
Díky tobě mě ještě napadlo, zda v BIOSu nejsou nastavené teplotní limity.
HP ma utilitku, ktora sa vola HP Support Assistant ktora aj naozaj funguje pre svoj ucel. t.j. aktualizuje vsetky drivre vratane BIOSu z user friendly prostredia OS.
HP vo svojich BIOSoch (aspon co viem) nema uvedene ziadne kriticke teploty, ktore su beznemu uzivatelovi dostupne, uz toboz nie editovatelne. Su pevne nastavene.
HP vo svojich BIOSoch (aspon co viem) nema uvedene ziadne kriticke teploty, ktore su beznemu uzivatelovi dostupne, uz toboz nie editovatelne. Su pevne nastavene.
To ale znamená, že já nemohu nastavit vypínání notebooku a to je pevně dáno.
Ale dřív se mi notebook nevypnul ani při 80 stupních a najednou tohle....
A aktualizací Biosu by se to mohlo spravit ?
Ale dřív se mi notebook nevypnul ani při 80 stupních a najednou tohle....
A aktualizací Biosu by se to mohlo spravit ?