the witcher 2
Zdravím vás všechny,
nedávno jsem si stáhnul Witcher 2 a hra nejede dle mých představ. Hra se při nastavení trošku vyšších parametrů začne zpomalovat. Můžete mi prosím poradit co s tím? Jestli problém v mé sestavě nebo v nastavení hry. Moc děkuji za pomoc.
Intel Core i5-4430
MSI R9 270 Gaming 2G
CRUCIAL Ballistix Tactical 4GB DDR3 1600 LP
WD Caviar Blue EX - 1TB
nedávno jsem si stáhnul Witcher 2 a hra nejede dle mých představ. Hra se při nastavení trošku vyšších parametrů začne zpomalovat. Můžete mi prosím poradit co s tím? Jestli problém v mé sestavě nebo v nastavení hry. Moc děkuji za pomoc.
Intel Core i5-4430
MSI R9 270 Gaming 2G
CRUCIAL Ballistix Tactical 4GB DDR3 1600 LP
WD Caviar Blue EX - 1TB
S warez Ti tu nikdo, obávám se, radit nebude (viz pravidla). Origo jde koupit za něco málo přes 400,- Kč. To není zas tak moc :thumb
Vzhledem k doporučené konfiguraci na hru je tvá sestava o několik generací výš, takže jen z tohoto pohledu by ti origo hra měla běžet bez jakýchkoli problémů. Na warez ale hledej rady jinde.
Zkus tedy nejprve nižší nastavení v konfiguraci a postupně přidávat, abys zjistil, které z nastavení dělá problém - vím je to relativně zdlouhavé. Pak už se nechá něco odhalit.
Taky se podívej kolik z těch 4GB RAM máš opravdu volných, resp. zda ti na pozadí neběží tuna aplikací.
Taky se podívej kolik z těch 4GB RAM máš opravdu volných, resp. zda ti na pozadí neběží tuna aplikací.
Co to je "trosku vyssich nastaveni"? Ona ta hra neni uplne nenarocna na grafiku, test zde: http://cutt.us/GbwXB
Pocitej, ze Tvoje karta je o chlup vykonnejsi nez HD6970.
Kdyz se podivas na test s vyhlazovanim, tak je jasny, ze to ta karta neda, tak se ptam, co to znamena trosku vyssich nastaveni ;)
Bez vyhlazovani ve full hd = lehce pres 40FPS, taky zadna slava....
Pocitej, ze Tvoje karta je o chlup vykonnejsi nez HD6970.
Kdyz se podivas na test s vyhlazovanim, tak je jasny, ze to ta karta neda, tak se ptam, co to znamena trosku vyssich nastaveni ;)
Bez vyhlazovani ve full hd = lehce pres 40FPS, taky zadna slava....
Tak zrovna rozlišení je to poslední co bych omezoval, pokud tedy nehraješ na CRT. Spíš to vyhlazování, nebo možná kvalita stínů, nevím co ta hra všechno umí.
Čímž bychom se dostali k další důležité věci - úhlopříčka monitoru, resp. rozlišení v jakém to hraješ
A jak správně psal johny__g: Witcher 2 má poměrně podrobné možnosti nastavení, se spoustou se dá hnout právě bez změny rozlišení. Často stačí třeba vypnout Ubersampling.
A jak správně psal johny__g: Witcher 2 má poměrně podrobné možnosti nastavení, se spoustou se dá hnout právě bez změny rozlišení. Často stačí třeba vypnout Ubersampling.