Tazatel: Tomáš
Znění dotazu: Zdravím,
mám základní desku ASUS M2N-E a chtěl bych si zakoupit procesor AMD Phenom II X2 545BE (dá se odmeknout na čtyři jádra - X4 955 ) ,bohužel jsem tento procesor nenašel v seznamu podporovaných procesorů (vždycky jen o kousek model.čísla) avšak základní deska má podporu patice AM3,otázkou tedy je,zda bude tento procesor kompatibilní se základní deskou?
Děkuji !
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: ASUS M2N-E
AMD Phenom II X2 545BE
Znění dotazu: Zdravím,
mám základní desku ASUS M2N-E a chtěl bych si zakoupit procesor AMD Phenom II X2 545BE (dá se odmeknout na čtyři jádra - X4 955 ) ,bohužel jsem tento procesor nenašel v seznamu podporovaných procesorů (vždycky jen o kousek model.čísla) avšak základní deska má podporu patice AM3,otázkou tedy je,zda bude tento procesor kompatibilní se základní deskou?
Děkuji !
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: ASUS M2N-E
AMD Phenom II X2 545BE
Jet by mel, ale muze se stat ze ho bude deska spatne detekovat (napr. frekvence), nebo ze nebudou dostupne vsechny funkce (hlavne k tomu odemykani jader)
Ač procesor není uveden v support listu, s nejnovějším BIOSem nejspíše pojede. Ovšem unlock jader fungovat nebude, protože na to je potřeba podpora v čipsetu, kterou M2N-E nemá.