Ovladač zobrazení Nvidia Chyba
Dobrý den.Mám problém s PC už několik měsíců.Počítač jsem skládal na díly a mám Win 10 Pro.Chyba je v tom,že čas od času zamrzne obraz a vyskočí tahle chyba : Ovladač zobrazení NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 358.91 přestal dopovídat a byl úspěšně obnoven
Několikrát se mi PC i sám restartoval,ale většinou obraz jen zamrzne a opět naskočí.Děje se to jak kdy,i po zapnutí PC bez zpuštění nějaké aplikace.Drivery aktualizuji a Win také aktualizuji.
PC:
CPU:Core 2 Duo E6400 -Netaktován
MB:Gigabyte GA965P DS4
VGA: NVIDIA GeForce GT 730
RAM: 2x1GB
2x512MB
Wifi karta
HDD
Win 10 Pro
Několikrát se mi PC i sám restartoval,ale většinou obraz jen zamrzne a opět naskočí.Děje se to jak kdy,i po zapnutí PC bez zpuštění nějaké aplikace.Drivery aktualizuji a Win také aktualizuji.
PC:
CPU:Core 2 Duo E6400 -Netaktován
MB:Gigabyte GA965P DS4
VGA: NVIDIA GeForce GT 730
RAM: 2x1GB
2x512MB
Wifi karta
HDD
Win 10 Pro
Problém nejspíš budou samotná W10. Už máš Treshold 2? Tak jestli nefungují poslední nejnovější, tak se vracej ve verzích zpět. Zkoušej nějaké starší. Jestli problém přetrvá, a bude i ve W7 (BYL - NEBYL? - udělej kdyžtak vedle instalaci na zkoušku), tak to bude na HW - buď GK nebo sběrnice, tedy deska.
Treshold 2 jsem zkoušel nainstalovat ale ve 32% kopírování souborů u toho (6%) instalace driverů se mi instalace sekne cca na 3 hodiny a nejede dál,tak jsem se vrátil k systému před aktualizací.Trošku mě děsí představa,že budu muset přeinstalovat win.Jak vedle instalaci?Deska fungovala v jiném PC na Win 7 bez problémů a grafickou kartu mam koupenou novou,cca 3 měsíce zpět.
Jakoze cistou zakladni instalaci W7 na jiny disk ci oddil. Tam hned narvat drivery na GK. Pro jistotu muzes dat offline SP1. Udelat strestest. Zkusis, jestli se opravdu nejdna o HW problem.
U TH2 muzes jeste zkusit uplne zbavit W10 dodanych driveru na GK a pak po restartu nechat nainstalovat OS co tam da a pak po restartu spustit aktualizaci TH2 - coz je v podstate novej build. Pak opetovne onstalovat dodane drivery od vyrobce.
Nevim, proc se MS chytli toho trendu oblbovat a lhat za kazdou cenu. No jo - v takovem svete ted zijem. Proste zapadni kultura zalozena na jistem politickem smeru ...
U TH2 muzes jeste zkusit uplne zbavit W10 dodanych driveru na GK a pak po restartu nechat nainstalovat OS co tam da a pak po restartu spustit aktualizaci TH2 - coz je v podstate novej build. Pak opetovne onstalovat dodane drivery od vyrobce.
Nevim, proc se MS chytli toho trendu oblbovat a lhat za kazdou cenu. No jo - v takovem svete ted zijem. Proste zapadni kultura zalozena na jistem politickem smeru ...