Odpálení desky pomocí redukce SATA - 6ti pin
Zdravím Vás,
je možné odpálit si desku pomocí redukce ze SATA na 6 ti pin přes GK? Dnes jsem zapojil GK, kterou jsem si koupil použitou přes internet, a jelikož karta vyžadovala 2x6 ti pin koupil jsem redukci ze SATA. Jakmile jsem ale zapojil GK a připojil jak 6ti pin ze zdroje tak 6 ti pin z redukce, počítač již nenaběhl a nenaběhne ani s původní GK. Mohl jsem si takto odpálit desku? Moc se mi to nezdá, spíš bych řekl, že karta byla vadná. Nevím co teď s tím. Konečně jsem poskládal počítač a jsem zase na začátku. Nevím který komponent je špatný. PC ani nenabootuje a ani nemrknou diody na klávesnici. Větráky se točí, ale to je vše. Nevěděl by někdo co se mohlo stát?
S pozdravem
RS
je možné odpálit si desku pomocí redukce ze SATA na 6 ti pin přes GK? Dnes jsem zapojil GK, kterou jsem si koupil použitou přes internet, a jelikož karta vyžadovala 2x6 ti pin koupil jsem redukci ze SATA. Jakmile jsem ale zapojil GK a připojil jak 6ti pin ze zdroje tak 6 ti pin z redukce, počítač již nenaběhl a nenaběhne ani s původní GK. Mohl jsem si takto odpálit desku? Moc se mi to nezdá, spíš bych řekl, že karta byla vadná. Nevím co teď s tím. Konečně jsem poskládal počítač a jsem zase na začátku. Nevím který komponent je špatný. PC ani nenabootuje a ani nemrknou diody na klávesnici. Větráky se točí, ale to je vše. Nevěděl by někdo co se mohlo stát?
S pozdravem
RS
A nechces nam aspon napsat co to bylo za komponenty? (hlavne ty grafiky a zdroj)
A o jakou redukci se presne jedna? (odkaz?)
A o jakou redukci se presne jedna? (odkaz?)
Takže jedná se o desku:
Gigabyte GA P67A D3B3
GK:
MSI GTX 570 twin frozr
Zdroj:
Enermax 500W
Redukce:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Gigabyte GA P67A D3B3
GK:
MSI GTX 570 twin frozr
Zdroj:
Enermax 500W
Redukce:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tak problém vyřešen. Pomohlo vytáhnout baterii na 30 min. Poté vše zapojit a nyní vše běží jak má:-)
Tak to rad slysim.
Ona ta redukce je celkem prasarna ( ale funkcni :D ) , urcite bych aspon doporucil nemit na stejne vetvi krome grafiky nic jineho (disky)
Ona ta redukce je celkem prasarna ( ale funkcni :D ) , urcite bych aspon doporucil nemit na stejne vetvi krome grafiky nic jineho (disky)
Nevim jak ten enermax co tam ma, ale vetsina modernich zdroju ma 12V stejne akorat jednu vetev, takze nemit na ni nic jineho krome grafiky opravdu nejde ;) a pokud myslis vodice tak toho bych se nebal, kdyz se podivam treba na muj seasonic 620, tak tam jsou 2 8-pin pci-e konektory vyvedene ze zroje stejnym vodicem (a ten vypada stejne jak vodice pouzite na s-ata a molexy)