Co místo GTX 760
Dobrý den,
Mám ve svém PC:
i5 3,4 Ghz ( Haswell Refresh )
Asus Z97-K
16 Gb DDR3 ( 1600 mhz )
120 SSD samsung
Asus GTX 760 Striker ROG 4 GB.
Kartu od ROG Asus Striker PLatinum GTX 760 4GB a chtěl bych to stejné sestavy náhradu, tak kolem 10 tis korun, přemýšlel jsem o GTX 970 4 GB ale nevím zda je to ta nejlepší volba a zda bude zvednutí výkonu znatelné ( abych nedal za kartu 10 tis a neměl o 5 fps víc ).
Díky moc za rady.
Mám ve svém PC:
i5 3,4 Ghz ( Haswell Refresh )
Asus Z97-K
16 Gb DDR3 ( 1600 mhz )
120 SSD samsung
Asus GTX 760 Striker ROG 4 GB.
Kartu od ROG Asus Striker PLatinum GTX 760 4GB a chtěl bych to stejné sestavy náhradu, tak kolem 10 tis korun, přemýšlel jsem o GTX 970 4 GB ale nevím zda je to ta nejlepší volba a zda bude zvednutí výkonu znatelné ( abych nedal za kartu 10 tis a neměl o 5 fps víc ).
Díky moc za rady.
Prumerny narust ve FullHD by mel byt kolem 80 %. Jestli ti to za to stoji se rozhodni. Vykonove na tom jsou podobne 290X, 390 a 390X od AMD (ale se spotrebou o neco hure).
Díky za radu, a co myslíte že je s těch možností nejlepší? Raději tu GTX 970 a nebo Radeon R390 ? ( pročítám diskuze a recenze už nějakou dobu ale zatím jsem k rozhodnutí nedospěl, nikdo neradí jen jednu konkrétní kartu, par lidí říká jedině GTX a další zase že je lepší ten radeon ) Jaký je váš názor?
Díky
Díky
Vykonove je rozdil v jednotkach procent, nicmene spotrebu ma 970 lepsi (pri hrani je rozdil tak 100 W). Pak uz je to mozna o tom, jake hry hrajes, protoze nejake jedou o neco lepe na Radeonech a nejake na Geforce. Kapacita VRAM je ve prospech radeonu 8 GB vs 3.5 GB, ale ve FHD by to moc vliv mit nemelo.