GB P35-DS3 vs. DS3L
Zdravím.
Víte někdo o té desce DS3L? nikde se mi o ni nepovedlo najít víc, než že oproti DS3 horší součástky kolem patice procesoru a chybí ji radic pro dalsi dva SATA porty. a potom samozrejme chladic... ale jinak mi nejak rozdilna nepripada....
chystam se totiz porizovat PC pribl v sestave:
Intel Core2 Duo E6750
Deska asi gigabyte ale na to se ptam
2x1gb RAM DC asi A-Data
Hadr Hitachi 320gb
grafarna 8600GT asi Gainward
NETAKTUJI
jinak pokud vite nekdo o nejake jine dobre desce v rozumny cenovy kategorii tak sem s ni... jen prosim ne MSI Neo s tou i kdyz na chipsetu 965 sem si dneska uzil svoje... mrska odmitla brat disk v supliku normalne...
Diky moc za odpovedi
Víte někdo o té desce DS3L? nikde se mi o ni nepovedlo najít víc, než že oproti DS3 horší součástky kolem patice procesoru a chybí ji radic pro dalsi dva SATA porty. a potom samozrejme chladic... ale jinak mi nejak rozdilna nepripada....
chystam se totiz porizovat PC pribl v sestave:
Intel Core2 Duo E6750
Deska asi gigabyte ale na to se ptam
2x1gb RAM DC asi A-Data
Hadr Hitachi 320gb
grafarna 8600GT asi Gainward
NETAKTUJI
jinak pokud vite nekdo o nejake jine dobre desce v rozumny cenovy kategorii tak sem s ni... jen prosim ne MSI Neo s tou i kdyz na chipsetu 965 sem si dneska uzil svoje... mrska odmitla brat disk v supliku normalne...
Diky moc za odpovedi
Kromě toho, že DS3 má zvukový kodek ALC889A a DS3-L ALC888 jsi vyjmenoval všechny rozdíly:) Vzhledem k tomu že netaktuješ a jestli nepotřebuješ víc SATA portů, klidně bych vzal levnější variantu.
thx ;)
jeste se zeptam... nejsou pri instalaci se southbridge ICH9 nejake problemy atd? mam tu doma starsi winXP SP2 a chci mit jistotu, ze si s tim poradi... Je samozrejme, ze po instalaci XP tam prijdou ovladace pro tyto chipsety
jeste se zeptam... nejsou pri instalaci se southbridge ICH9 nejake problemy atd? mam tu doma starsi winXP SP2 a chci mit jistotu, ze si s tim poradi... Je samozrejme, ze po instalaci XP tam prijdou ovladace pro tyto chipsety
Já problémy neměl a to jsem ani nepotřeboval žádnou disketu s ovladači. Problémy IMHO bývají spíš u starších desek, které mají podporu SATA naroubovanou pomocí přídavného řadiče. U jedné takové (VIA KT600) nepomohly ani ovladače na disketě, musel jsem přepnout disky na emulaci přes IDE a až ve win doinstalovat příslušné SATA ovladače a přepnout na SATA...