Samsung T166 versus WDC SE (all 320)
mam jednoduchu otazku, ktory disk je z tychto dvoch lepsi?
Samsung SpinPoint T166 3.5" 320GB HD321KJ alebo
Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS ??
podla testu (PCR 6/2007) by mal byt samsung vo vsetkom vykonnejsi dokonca aj v teplote, ma teda zmysel uvazovat o WD? (zivotnost poruchovost...) A este jedna malickost - co znamena "HD321KJ" a "AAKS" ?
Samsung SpinPoint T166 3.5" 320GB HD321KJ alebo
Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS ??
podla testu (PCR 6/2007) by mal byt samsung vo vsetkom vykonnejsi dokonca aj v teplote, ma teda zmysel uvazovat o WD? (zivotnost poruchovost...) A este jedna malickost - co znamena "HD321KJ" a "AAKS" ?
ma cenu uvazovat o WD v pripade, ze mas papirovou bednu, protoze samsung bude skoro urcite docela slusne vibrovat a nejaky levny EC pak dela dost kraval, ale pokud mas slusnou bytelnou bednu neni ceho se bat, pak je samsung naopak dost tichy
taky skus zauvazovat o Hitachi, ICE s nimi ma nejlepsi zkusenosti.
naopak samsungy 7200.10 jsou hodne hlucne porad, 7200.11 je novinka a zatim nikdo nevi
taky skus zauvazovat o Hitachi, ICE s nimi ma nejlepsi zkusenosti.
naopak samsungy 7200.10 jsou hodne hlucne porad, 7200.11 je novinka a zatim nikdo nevi
No tak bednu by som chcel akasu zen - myslis ze bude ten disk kludny?? sorry ze sa tak hlupo pytam ale SpinPoint T166 neni z tych hlucnych samsungov? (pisal si ze su - dost tiche, hlucne a novinky)
No a ak je teda rec o Hitachi tak cim sa lisi Hitachi Cinemastar 7K500 HCS725032VLA380 - 320GB SATA II
od Hitachi Deskstar T7K500 HDT725032VLA360 - 320GB SATA II
No a ak je teda rec o Hitachi tak cim sa lisi Hitachi Cinemastar 7K500 HCS725032VLA380 - 320GB SATA II
od Hitachi Deskstar T7K500 HDT725032VLA360 - 320GB SATA II
sry, to byl preklep. ty hlucny mely byt seagate, spatne jsem to napsal
vsechny samsungy jsou tiche, ale docela vibruji - nedela to dobre v papirovych bednach
seagate 7200.10 jsou dost hlucne
seagate 7200.11 je novinka, zatim se nevi
vsechny samsungy jsou tiche, ale docela vibruji - nedela to dobre v papirovych bednach
seagate 7200.10 jsou dost hlucne
seagate 7200.11 je novinka, zatim se nevi
podle toho co [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] napsal ICE by to mohlo byt celkem OK
[QUOTE]Ocelové plechy mají tloušťku 0,8 mm, plechy jsou dobře profilované a torzní tuhost je velice slušná.[/QUOTE]
takze by se to rozdrncet nemuselo
[QUOTE]Ocelové plechy mají tloušťku 0,8 mm, plechy jsou dobře profilované a torzní tuhost je velice slušná.[/QUOTE]
takze by se to rozdrncet nemuselo
vim o tom, cital som tu recenziu. a vidim to asi tak, ze:
samsung je vykonny, tichy, nizka teplota ale vibruje
hitachi je (hned) za nim vykonmom, hlucnostou, teplota dost vysoka, slabe viracie
wd caviar SE AAJS - vykon za samsungom aj hitachi, hlucnost aj teplota su o trosku lepsie nez u samsungu a vibracie takmer ziadne.
ja to vidim asi takto, ale vybrane este nemam
hitachi je (hned) za nim vykonmom, hlucnostou, teplota dost vysoka, slabe viracie
wd caviar SE AAJS - vykon za samsungom aj hitachi, hlucnost aj teplota su o trosku lepsie nez u samsungu a vibracie takmer ziadne.
ja to vidim asi takto, ale vybrane este nemam
[QUOTE=golemario;49651]vim o tom, cital som tu recenziu. a vidim to asi tak, ze:
ja to vidim asi takto, ale vybrane este nemam[/QUOTE]
ber podle ceny :)
ja to vidim asi takto, ale vybrane este nemam[/QUOTE]
ber podle ceny :)
ber hitachi T7K500 Deskstar, 320GB. za nejakych 1900 je to slusnej nakup :)
Cinemastar je urcenej pry nejak pro streamovani a praci s videem, ma vic ploten... nevim, co si o nem myslet :)
Cinemastar je urcenej pry nejak pro streamovani a praci s videem, ma vic ploten... nevim, co si o nem myslet :)
sorry ICE, ale ja vidim hitachi ako poslednu volbu zo spominanych, (vykon a vibrracie 2. miesto teplota a hlucnost 3! ) preto som sa rozhodoval ci ozeliem bud vykon u WD alebo vibracie u Samsungu, no a myslim ze vo vykone nieje taky rozdiel aby som ho postrehol v skutocnosti, preto som zobral tichy, chladny, kludny WD (:
a len taka poznamka. to ICEBOSS: uz mam sice objednane, ale kedze si z brna, ktory e-shop je podla teba v brne (osobny odber, reklamacie) najlepsi? objednaval som cez alfacomp.cz a nejlevnejsipocitace.cz
a len taka poznamka. to ICEBOSS: uz mam sice objednane, ale kedze si z brna, ktory e-shop je podla teba v brne (osobny odber, reklamacie) najlepsi? objednaval som cez alfacomp.cz a nejlevnejsipocitace.cz