Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fujitsu představuje dva nové AMILO notebooky

1.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
Fujitsu představuje dva nové AMILO notebooky
Společnost Fujitsu Siemens Computers oznámila dva nové notebooky série AMILO. Představení se konalo na IFA 2007 a notebooky mají nabídnout vysoké zážitky z audio a video funkcí a internetového videotelefonování. První notebook nese název...
Společnost Fujitsu Siemens Computers oznámila dva nové notebooky série AMILO. Představení se konalo na IFA 2007 a notebooky mají nabídnout vysoké zážitky z audio a video funkcí a internetového videotelefonování. První notebook nese název AMILO Xi 2428 a jedná se o menší notebook z těchto dvou představených kousků. Uživatelům nabídne 15,4“ displej a hmotnost je 3 kg. Založen je na procesoru Intel Core 2 Duo až T7700 a grafické operace obstarává NVIDIA GeForce 8600M GS s 256MB pamětí. Můžete použít 2GB operační paměti, za příplatek bude obsažena i Intel Turbo Memory a velikost pevného disku je až 250GB.



Běžnou výbavou je již i webová kamera i mikrofon a nechybí ani HDMI port, čtečka paměťových karet 5-in-1, VGA port, S-Video výstup, IEEE 1394, eSata, tři USB 2.0 porty, modem, gigabitový ethernet, ExpressCard slot a Bluetooth. Druhým modelem je AMILO Xi 2528 s 17“ displejem a 4 kg hmotností. Použit může být stejný procesor, grafická karta je také stejná, rozdíl je u možností skladovacích kapacit. Použity jsou dva pevné disky s možností zapojení do RAID, takže skladovací kapacita dosáhne až 500 GB. Ostatní parametry jsou totožné. Cena bude začínat na 1400 amerických dolarech respektive na 3000 dolarech a lišit se bude finální konfigurací.

Zdroj: Laptoplogic