Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fujitsu Siemens a notebook AMILO Si 2636

17.11.2007, Marek Štelčík, aktualita
Fujitsu Siemens a notebook AMILO Si 2636
Společnost Fujitsu Siemens Computers představuje nový notebook AMILO Si série, který ponese konkrétně modelové číslo AMILO Si 2636. Notebook nabídne černý povrch víka, který je leštěný a kombinován je s červenými prvky, takže má zaujmout...
Společnost Fujitsu Siemens Computers představuje nový notebook AMILO Si série, který ponese konkrétně modelové číslo AMILO Si 2636. Notebook nabídne černý povrch víka, který je leštěný a kombinován je s červenými prvky, takže má zaujmout i určitou dávkou elegance. Hmotnost notebooku je 2,3kg a notebook vstupuje na náš trh za cenu 28 790 Kč bez DPH. Na baterii má vydržet běžet až pět hodin. Notebook nabízí 13,3“ TFT displej, takže nemá zabrat na cestách příliš místa. Displej podporuje technologii BrilliantView a rozlišení je WXGA. Stroj je poháněn procesorem Intel Core 2 Duo až T7500.



Nechybí integrovaná webová kamera s rozlišením 1,3 Mpixelu a mikrofon, což umožní pořádání videokonferencí na cestách. Notebook obsahuje také HDMI rozhraní s podporou HDCP, gigabitový ethernet a rozhraní Intel Pro/Wireless 4965 AGN. Uvnitř naleznete až 2GB operační paměti a 1GB paměti Intel Turbo Memory. Samozřejmostí je pak čtečka paměťových karet 4-in-1, Bluetooth 2.0, FireWire, eSATA, DVD vypalovačka s podporou dvouvrstvého záznamu dat a grafické operace obstarává Intel Graphics Media Accelerator X3100 se 128MB sdílenou pamětí. Dodáván je operační systém Windows Vista Home Premium.

Zdroj: TZ Fujitsu