Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.5.2021, Jan Vítek, aktualita
Společnost Valve se už jednou snažila proniknout do světa konzolí, když připravila platformu Steam Machines, která ale skončila jednoznačným fiaskem. Nyní to ale Valve může zkusit opět, ale jiným způsobem. 
Andir (749) | 13.5.202114:21
Jako vždy nedodělají jednu věc a jdou na další :D nemají pořádně ani steam, kterej pořád padá, stále vypadá jak něco z roku 2010 a nejde instalovat hry do vlastní složky a takhle bych mohl pokračovat dále, na engine se vybodli nemluvě o tom jak jim unikli zdrojové kody, na hry kašlou a jdou dělat něco dalšího :D to je jako když něco jde špatně tak to udržuj v komatu a jdeme podělat něco dalšího :D
Odpovědět1  12
batmaster (699) | 13.5.202114:50
Nepamatuji si, že by mi kdy Steam client ­"spadl­". Obchod vypadá v pohodě a neměnil bych. ­(Zlepšování nemusí být vždy ku prospěchu věci.­) Umístění her do vlastní složky? K čemu je to dobré? Pokud potřebuješ ­(i když nevím na co, konfigurační soubory bývají většinou v dokumentech atp.­), tak z klienta si necháš místní soubory zobrazit. Složku pro Steam klienta můžeš mít kdekoliv. To že nemají potřebu vydávat hry je jen jejich věc a o komatu to rozhodně nesvědčí. ­(Viz. Alyx­)
Odpovědět10  1
Quakes (24) | 13.5.202118:14
Stream používám už od roku 2004 a nepamatuji si, že by mě někdy padl a online nedostupnost pamatuji asi jen 2x.
Hry samozřejmě instaluji tam, kam potřebuji, stačí si v nastavení klienta nastavit další složku, kam se mají hry instalovat a těch složek může být několik. Zde vidím spíše problém mezi židlí a klávesnicí a možná u poskytovatele internetu.
Odpovědět3  0
m2fizy (49) | 13.5.202119:45
Presne tak pouzivam steam od zaciatku ... dokonca pouzivam bety ... a malokedy mi to pada ... skor kazdu chvilu ked to pustim ­(asi raz denne­) si to ziada restart ­(koli bete­).

K tym zlozkam instalujes kde chces zato ze si lama a nevies si to osefovat neobvinuj steam ale clanok medzi klavesnicou a stolickou.

K tej library ... vies niekto potrebuje nieco take ked ma napriklad 7000 hier ... nieje od veci si to trochu pretriedit nech vies kde co mas ... sice je to stale neprehladne ale trochu menej ako predtym.

Stale maju co zlepsovat ... ta library je asi kus lepsia ako bola ale ani to zdaleka nieje dostatocne ak mas velku kniznicu. Taktiez inventory by mohli ­"zrychlit­" ... kedze je tiez vela uzivatelov s velkymi inventarmi a hlavne pri trade je to celkom pomale ... ked napr. tradujem 30 roznych kariet za 30 roznych kariet a vsetky musis vyhladat jednu po druhej ... hovorim o seeku v inventory ... resp o celom inventory ako takom ... a vela vela ineho ...

Hlavne napr. scammers a baggers ...

PS: a expanzia medzi konzole ... ja som len za ... konzolove hry sa dostanu na steam => PC a konecne dokazeme skutocne ­"pomerat­" kvality ­"konzolovych ­(S­)hracov s PC hracmi­" ... poriadne konecne dostanu ... a bude jasne kto je lepsi.
Odpovědět0  0
Akuh (1106) | 14.5.202110:51
Steam na linuxu, na distru který není ani oficiálně podporovaný a je zcela stabilní, pokud nelžeš, pak máš asi něco s widlema soudě dle toho že ani ostatní komentující nevidí pády, zkus je přeinstalovat.
Knihovnu mám rozházenou na 3 discích. Takže jo, kam se hry instalovat nastavit jde.
Source engine byl nedávno masivně překopán ­(a povíšen na Source 2 ­) kvůli Alyx, takhle nevypadá mrtvý engine bez vývoje na který se vykašlaly.
Na hry nekašlou, zrovna nedávno přišli s aktualizacemi starých her s příchodem podpory Vulkan a nekašlou ani na vývoj nových: https:­/­/www.gamingonlinux.com­/2021­/01­/valve­-have­-multiple­-games­-in­-development­-they­-will­-announce­-says­-gabe­-newell

Vymíšlet si pohádky v rosporu s realitou bys skutečně mohl dále. On je problém v tom že se nezakládají na pravdě a tak si můžeš navymýšlet co chceš, prostě jak ti diktuje tvoje epické náboženství.
Odpovědět1  0
madpavel (372) | 14.5.202112:31
Je to jenom troll...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.