Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
23.2.2020, Jan Vítek, aktualita
Takovýto úvod do provozu služba GeForce NOW rozhodně nepotřebovala. Krátce po jejím spuštění byla zákazníkům upřena nabídka firmy Activision Blizzard a nyní se nově stahuje i Bethesda, a to až na jeden titul. 
stapor (33) | 23.2.202020:24
"Nakonec můžeme dospět k tomu, že koupě vlastního herního PC ­(nehledě na konzole­) už nebude ani cenově vypadat tak špatně.­"
Nevím, kam ten svět doplul. Nemůžou mít všichni všechno, to by byl komunismus a teď je tady kapitalismus a ten pro chudé bohužel nemá místo.
Nemáš na PC, tak hraj na telefonu tetris a až budeš mít, tak si kup PC, předplať si co chceš a dělej si co chceš.
Konzole ­- to je jen nástroj k výdělku. Relativně levná koupě jednoúčelové věci, která se nákupem her bohatě zaplatí a ve finále předčí cenu velice slušného víceúčelového PC.
Tak je tady proč ? Aby ty chudší, neměli pocit že vystřelí pětatřicet táců, za slušné PC, ale vezmou si ho vlastně na splátky, ale nikdy ho nebudou mít.
A všechny tyto předplatné, vlastně fungují na stejném principu. Nemáš na hru, ani na konzoli, tím méně na PC, tak si to za pár stováků měsíčně vezmi na splátky, stejně nám časem zaplatíš víc, než kdyby jsi si to koupil a ještě budeš hrát pouze to, co mi ti nabídneme a v tak strašný kvalitě ­(zatím­), že nevidím smysl v těchto službách.
Odpovědět5  1
Fidel Kastrol (81) | 24.2.202010:10
Musím jen souhlasit, ale jak vidíme u filmů a seriálů, asi to společnostem stačí, a nebo lid fakt prachy má a platí si více těch předplatných. Je zajímavé, že hudba dospěla k opačnému systému. Ano i tu je víc možností předplatného, ale obecně mají katalog stejně rozsáhlý.
Odpovědět0  1
wrah666 (6205) | 24.2.202022:42
Osobně se mi víc než nezdá nákup čehokoliv ­"jako služba­". A to z hlediska absolutní podřízenosti zákazníka poskytovateli služby. Zákazník musí platit. Poskytovatel musí.. Ne, nemusí naprosto nic. Neručí za kvalitu. Neručíé za dostupnost. Neručí za obsah, klidně může cokoliv z toho, co jste si ­"koupili­" zrušit. A v zásadě klidně může bez varování službu omezit nebo zavřít.. A že zatím v podobných případech refundovali peníze, není vaše právo, ale jejich dobrá vůle.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.