Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

General Mobile DSTW1: 2 megapixely, 2 SIM karty

3.3.2008, Pavel Bureš, aktualita
General Mobile DSTW1: 2 megapixely, 2 SIM karty
Novinka u nás nepříliš známé společnosti se může pochlubit operačním systémem Windows Mobile 6 Professional. Je docela škoda, že výrobce nenasadil WM 6.1, ale i starší verze přináší mnoho užitečných funkcí a je o něco rychlejší než Windows...
Novinka u nás nepříliš známé společnosti se může pochlubit operačním systémem Windows Mobile 6 Professional. Je docela škoda, že výrobce nenasadil WM 6.1, ale i starší verze přináší mnoho užitečných funkcí a je o něco rychlejší než Windows Mobile 5.




Komunikátor pracuje v sítích GSM 850/900/1800/1900 MHz, takže s ním můžete telefonovat i v České republice. K dispozici je GPRS i EDGE, rychlejší datové přenosy v podobě UMTS však chybí.

General Mobile DSTW1 používá dotekový displej obvyklých parametrů, tj. úhlopříčka 2,8", rozlišení 320 x 240 obrazových bodů, 65 536 barev. Kapacita paměti RAM činí 64 MB, ROM nabízí 256 MB, uživatelskou paměť lze rozšířit MicroSD kartami. Výrobce použil pomalejší procesor TI OMAP850 200 MHz, což je škoda, ani low-end komunikátor nemusí být pomalý.




Jednou z hlavních funkcí zařízení je podpora 2 SIM karet, můžete tak být v jednu chvíli na příjmu na soukromém i pracovním čísle. General Mobile DSTW1 není jen pracovním nástrojem, o čemž svědčí přítomnost 2 Mpix digitálního fotoaparátu. Výrobce nesdělil, zda bude fotoaparát podporovat makro režim, z fotografií je však vidět, že nechybí přisvětlovací LED dioda.




Rozměry komunikátoru činí 117 x 61 x 18,1 mm, General Mobile váží 144 gramů. Zda bude přístroj dostupný na českém trhu není v tuto chvíli známo.

Zdroj: General Mobile