Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Genius a tři produktové novinky

2.1.2008, Jan Vítek, aktualita
Genius a tři produktové novinky
Společnost Genius, známý výrobce periférií, si pro nás nyní připravil tři novinky v podobě digitálního zápisníku, tabletu a digitálního fotorámečku. První z nich, Genius G-Note 7100 je tablet s rozměrem psací plochy 213 x 332 mm (tedy A4)...
Společnost Genius, známý výrobce periférií, si pro nás nyní připravil tři novinky v podobě digitálního zápisníku, tabletu a digitálního fotorámečku. První z nich, Genius G-Note 7100 je tablet s rozměrem psací plochy 213 x 332 mm (tedy A4) a dvěma bezdrátovými dig. pery. Pro přenášení je zde kožený obal, k dispozici máme 32 MB paměti, kam se vejde až 100 stran, 80hodinovou výdrž na baterie a OCR software pro převod textu. Zařízení se k počítači připojuje přes USB a přijde nás na 3000 Kč s DPH.



Dalším produktem je Genius G-Pen F610, tenký tablet s pracovní plochou 6 x 10 " pro PC i MAC. Tablet má k dispozici 29 programovatelných tlačítek, bezdrátové pero se dvěma tlačítky, 1024úrovňovou citlivost přítlaku a kompatibilitu s OS Vista. Pero vydrží na jednu AAA baterii až jeden rok a celý tablet nás přijde na 2000 Kč s DPH.



Genius DPF-A02 Crystal je digitální foto rámeček s akrylátovým designem pro zobrazení fotografií. Využívá 10palcový displej s poměrem stran 4:3, podporuje paměťové karty CF, SD, MMC, MS, MS-Pro, MD a může prezentovat naráz až 4 sady fotografií s nezávislou rychlostí prezentace (5 / 10 / 15 sekund, 1 min, 1 / 2 / 3 / 4 hodiny). Pro pohodlnější ovládání je zde dálkový ovladač a zařízení rovněž podporuje připojení dalšího USB zařízení, tedy například flashdisku. Doporučená cena je 4700 Kč s DPH.

Zdroj: TZ Genius