Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Genius vypouští pro trh v ČR dvě nové myši, jednu klávesnici a hudební soustavu

7.2.2008, Marek Štelčík, aktualita
Genius vypouští pro trh v ČR dvě nové myši, jednu klávesnici a hudební soustavu
Společnost Genius vypouští pro trh v České republice novou ergonomickou laserovou myš Ergo 525V Laser , která má být určená především pro práci s operačním systémem Windows Vista. Vedle rolovacího kolečka jsou k dispozici dvě tlačítka pro...
Společnost Genius vypouští pro trh v České republice novou ergonomickou laserovou myš Ergo 525V Laser , která má být určená především pro práci s operačním systémem Windows Vista. Vedle rolovacího kolečka jsou k dispozici dvě tlačítka pro vysokorychlostní posun v rámci stránek. Na bocích myši jsou další tři tlačítka pro internetové vyhledávání, zoom a flip 3D pro 3D kaskádovité zobrazení a procházení v rámci oken. Myš nabízí snímač s rozlišením 1600 dpi či 800 dpi.



Myš však bezproblémově pracuje i na nižších verzích OS Windows a taktéž i na MAC OS. Cena je 559 Kč a myš je již v prodeji. Druhou novinkou je myš Ergo 555 Laser, tedy herní myš s OLED displejem. Zde můžete rozlišení osy X či Y měnit od 400 dpi do 3200 dpi. Ke snímání pohybu s vyšší přesností je využívána dual laserová Doppler technologie. Genius Ergo 555 Laser je osazena celkem 7 programovatelnými tlačítky.



Nastavení lze vložit do 5 herních profilů, uložených v interní flash paměti myši. Aktuálně zvolený profil a konkrétní nastavenou citlivost osy X i Y znázorňuje OLED displej. Cena je 1059 Kč. Představení pro náš trh se dočkala i klávesnice Genius KB 380. Ta integruje funkce kalkulačky a internetového telefonu. Modrý LCD displej upozorní blikáním uživatele v případě příchozího telefonního hovoru přes VOIP/Skype. V případě zmeškaného hovoru, upozorňuje displej modrou září až do příchodu uživatele.



Obsazeny jsou i konektory, díky kterým můžete připojit mikrofon, sluchátka či reproduktory. Obsaženo je 14 kláves pro multimedia a práci s internetem a klávesnici si pořídíte za 749 Kč.. Poslední dnes představenou novinkou oficiálně vstupující na náš trh je Genius SW-N2.1 1100, tedy 2.1 stereo zvuková sestava.



Celkový výkon je 28W RMS a obsaženy jsou 2“ dvoukanálové satelitya 5” dřevěný subwoofer. Cena tohoto zařízení je 929 Kč.

Zdroj: TZ Genius