Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte a grafická karta GV-NX88U768H-B nejen pro hráče

16.5.2007, Marek Štelčík, aktualita
Gigabyte a grafická karta GV-NX88U768H-B nejen pro hráče
Společnost Gigabyte, výrobce základních desek a grafických karet, představila minulý týden novou grafickou kartu GV-NX88U768H-B. Ta je osazena nejnovějším grafickým procesorem NVIDIA GeForce 8800 Ultra s 768MB GDDR3 paměti a 128 stream procesorů...
Společnost Gigabyte, výrobce základních desek a grafických karet, představila minulý týden novou grafickou kartu GV-NX88U768H-B. Ta je osazena nejnovějším grafickým procesorem NVIDIA GeForce 8800 Ultra s 768MB GDDR3 paměti a 128 stream procesorů u této karty umožní propracované herní vykreslování i v náročných hrách. Podpora je pro High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) zabezpečující šifrovaný přenos dat prostřednictvím DVI a umožní tak využít výhody High-Definition videa v domácnosti.



Nechybí ani DirectX 10, Shader Model 4.0 a karta tak přímo podporuje Windows Vista Premium s AERO efekty plus můžete ocenit i technologii GigaThread, NVIDIA Quantum Effects, umožňující zpracování nových fyzických efektů rederovaných přímo v GPU, dále NVIDIA Lumenex engine, představující 16x Anti-aliasing a 128-bit floating point High-Dynamic-Range (HDR) pro realistické světelné efekty. NVIDIA eXtreme-HD technologie zvyšuje grafické rozlišení až na 2560 x 1600 a karta podporuje nové video výstupy včetně Dual-Link DVI. Novinka je dodávána i s balíkem několika zajímavých a nových her. Společnost by chtěla kartou oslovit především náročné hráče. Očekávat tak můžete však i poměrně vysokou cenu, zhruba 17 000Kč.

Zdroj: Gigabyte
Doporučujeme náš velký přehled desktopových grafických čipů.