Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte Aivia Neon - myš i pro prezentace

3.6.2013, Jan Vítek, aktualita
Gigabyte Aivia Neon - myš i pro prezentace
Od společnosti Gigabyte se dočkáme nové bezdrátové myši a prezentačního zařízení v jednom, o kterém nám toho uvolněná prezentace tedy moc neprozradila, ale zato jsme si v ní mohli najít Walda. Nicméně dle obrázků a kusých informací půjde...
Od společnosti Gigabyte se dočkáme nové bezdrátové myši a prezentačního zařízení v jednom, o kterém nám toho uvolněná prezentace tedy moc neprozradila, ale zato jsme si v ní mohli najít Walda. Nicméně dle obrázků a kusých informací půjde o bezdrátovou laserovou myš spojenou s prezentačním zařízením, které v sobě bude mít akcelerometr či jiný senzor, takže uživatel bude moc pohybem ruky či nakopením myši přecházet mezi stránkami prezentace, či využívat jiné funkce.





Součástí zařízení by mělo být také laserové ukazovátko a vedle toho Gigabyte slibuje ergonomický design s ohledem na klasickou funkci myši i funkci prezentačního zařízení. Pak už jsme se dozvěděli pouze to, že laserový senzor má zde rozlišení 1200 dpi a pak tu je jistá Free-Scrolling Technology, která má pomoci při projíždění dlouhých dokumentů. Zde by mohlo jít o podobnou věc, jako u myší Logitech Revolution, čili o volně se protáčející kolečko.





Nakonec nám Gigabyte prozradil, že tu je funkce Touch-Charge, která umožní, abychom myš připojili bokem k USB transmitteru, jenž je pro tyto účely vybaven dvěma kovovými ploškami. Pak má stačit deset minut dobíjení na to, aby akumulátor vydržel další tři hodiny provozu.

Zdroj: TZ Gigabyte