reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte chystá na CeBIT nové periferie

24.2.2010, Jan Vítek, aktualita
Gigabyte chystá na CeBIT nové periferie
Společnost Gigabyte začala stejně jako ostatní s tiskovou masáží poukazující na to, že i ona se zúčastní letošního hannoverského CeBITu. Na něm uvede mimo jiné své periferie z Gaming Series, Wireless Series a Designer Series. Do herní série...
Společnost Gigabyte začala stejně jako ostatní s tiskovou masáží poukazující na to, že i ona se zúčastní letošního hannoverského CeBITu. Na něm uvede mimo jiné své periferie z Gaming Series, Wireless Series a Designer Series.
Do herní série patří třeba myš M8000Xtreme využívající 32KB Gen-2 GHOST Engine pro uložení až 70 maker, kde nechybí příslušný software pro jejich detailní nastavení. Myš je jinak schopna dosáhnout rozlišení 6000 dpi.
Další oznámenou "novinkou" je myš Gigabyte M7700B, kterou jsme již měli na recenzi, v níž však nedopadla zrovna výtečně. Jedná se o laserovou myš s rozhraním Bluetooth V2.1+EDR, na níž je zajímavá spíše jen cena okolo 500 Kč. Vedle ní se představí set klávesnice a myši KM7600 s miniaturním 2,4GHz přijímačem. Klávesnice je multimediálním, má ergonomický design a myš zase nastavitelné rozlišení. Přijímač má zajistit spojení do 10 metrů vzdálenosti.
A do série Designer zapadá myš M7800S, což je malá bezdrátová myška, k jejíž výrobě byly použity Swarovského křišťály (ty už jsou téměř klišé), 18karátové zlato a kůže. Jinak myš využívá laserový senzor, rozlišení 1600/800 dpi a stejný 2,4GHz miniaturní přijímač.

Zdroj: TZ Gigabyte