Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
11.7.2007, Jan Vítek, aktualita
Uživatelé služeb Google Maps a Google Earth si mohou na mapě prohlédnout nový typ čínské vojenské ponorky vyzbrojené mezikontinentálními balistickými střelami, které jsou schopné nést nukleární hlavice. Snímek pro Google Earth pořídil komerční...
Boguš (916) | 11.7.200711:57
.. Google jen tak dál ..........

... hehe ... je zajímavé že vládě USA vadí že jde na snímku vidět nějaká čínská ponorka ... neřeknu kdyby tam šla vidět nějaká jejich, ale proč jim vadí čínská??????
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3359) | 11.7.200712:19
Jim nevadí ta čínská ponorka, ale úroveň detailů Google Earth.
Odpovědět0  0
SB | 11.7.200712:20
...protože amíci sou zas**ná pakáž, která si myslí, že jim patří zeměkoule, takže můžou rozhodovat, kdo se na co může a nemůže koukat! Hovada!
Odpovědět0  0
WanDerGhoul | 11.7.200719:25
I ty mladý komunisto :D
Byl bys raději aby tu strašil Sadám s chemickejma a biologickejma zbraněma?

A že píšeš a koukáš se na Internet, který přišel z Ameriky ­- to tě taky netrápí. Ani to, že nebejt amíku, skončil by tvůj dědeček v plynové komoře pana Adolfa. Oni Rusáci by se neudrželi, kdyby jim Amíci neposlali zbraně. Hitler dobil Stalingrad a kdyby nedostával pomoc z USA, padnul by i zbytek Ruska.
Odpovědět0  0
ptipi (139) | 11.7.200720:18
Ty jsi ale nasáklý americkou propagandou...a že si v ničem nezadá s komunistickou a fašistickou­(ostatně hitler se učil propagandě od britů...­)
Stejně tak kdyby Ruská armáda nepoložila 20 MILIONŮ životů, tak by tvůj dědeček skončil v plynové komoře.

A co se sadáma týče ­- nebýt ­"amíků­", žádný sadám by nikdy nebyl ­- to američané si vytvořili nepřátele na blízkém východě vlastní iniciativou.

Tím nechci říct, že by američané nepřišli se spoustou dobrých věcí. Jen se na ně třeba dívat trochu střízlivě ­- jsou totiž hlavním zdrojem konfliktů v novodobých dějinách a jejich existence je založená na zbrojním průmyslu­(ostatně celý vesmírný program, nebo i tebou oslavovaný internet takto vznikly­).
Odpovědět0  0
olsen. | 11.7.200721:11
Částečně máš­/te pravdu, jiná věc je, že tak půlka z těch 20 milionů umřelo zbytečně kvůli bezohlednýmu velení. Rusko­/SSSR se na pár miliónů mrtvejch nikdy moc neohlíželo. Zařvalo na to i dost Česchoslováků, kteří za ně bojovali... stejně jako spousta Poláků z Varšavského povstání ­- sověti jim nepomohli, aby si pojistili silnou pozici v poválečných poměrech. Stejná situace byla se slovenským národným povstaním.

A o těch miliónech vlastních, co odpravili v mírových dobách asi vůbec nemusím mluvit.
Odpovědět0  0
ASD_ | 12.7.20077:25
Ved nik netvrdil, ze Rusko­/ZSSR je svety narod, hlavne za stalinovej ery to muselo byt celkom peklo. Ale USA ma ku svetim tiez daleko, tolko vojenskych konfliktov v ktorych sa angazolvali za 50 rokov, nena na svedomi ziadna krajina za celu svoju historiu. Do afganistanu dodavali zbrane a robili vicvik, ked bojovali proti ZSSR, teraz proti nim bojuju oni. Sadam je tiez ich clovek, ktoreho podporovali vo vojne s iranom, ked tam vladol Sach, potom sa otocil proti nim­(mimochodom Sachovi k moci tiez pomohlo USA, potom sa otocil proti nim­). A myslis, ze ludia v Iraku sa teraz maju lepsie? Za sadama tam bola totalita, teraz je tam anarchia a ludia sa boja vychadzat von.
Odpovědět0  0
olsen. | 14.7.20074:00
A s tímhle souhlasím taky. Že bych z Ruska blül neznamená, že nevidím nic špatnýho na USA. Je zajímavé, že dost lidí si takový implikace dělá. Nadáváš na Ameriku, si komouš. Nadáváš na Rusko, si ­(neo­)konzervativec.

P.S. Vždyť je to verbež oboje ­(a dalo by se pokračovat­). Problém je v tom, že větší nebo menší svinstvo má na účtě každej ­- turci pár genocid, slovensko má Hlinku, my bychom se měli stydět za celý léta 1938­-89, Francouzi byly za revoluce neuvěřitelná sběř, Angličané řádili v koloniích...
Odpovědět0  0
greedxxx (79) | 11.7.200712:49
rusakom je vidiet polka severnej flotily, kusok od Murmansku sa daju najst 3 ponorky OscarII plus niekolko mensich a dalsi kopec ich je v Severodvinsku a nafotenych je aj vsetkych 5 existujucich Typhoon­-ov ktore su sice uz mimo aktivnej sluzby al aj tak, a zeby to rusov trapilo
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.