Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herní notebook Dell XPS M1730 oficiálně

28.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
Herní notebook Dell XPS M1730 oficiálně
Společnost Dell včera oficiálně oznámila notebook XPS M1730, který má být určen především pro hráče vyžadující mírnou mobilitu. Jedná se tak o nástupce oblíbeného notebooku XPS M1710. Notebook navíc nabízí podporu technologie AGEIA PhysX...
Společnost Dell včera oficiálně oznámila notebook XPS M1730, který má být určen především pro hráče vyžadující mírnou mobilitu. Jedná se tak o nástupce oblíbeného notebooku XPS M1710. Notebook navíc nabízí podporu technologie AGEIA PhysX Mobile Technology a GamePanel LCD displej společnosti Logitech, který umožňuje sledování herních statistik a dalších důležitých systémových informací bez nutnosti opouštět hru.



Použity jsou procesory společnosti Intel Core 2 Extreme X7900 a dvě grafické karty NVIDIA GeForce Go 8700M GT s 256MB pamětí pracující v SLI, samozřejmostí je pak podpora DirectX 10. Mezi rysy se pak vyjímá také AGEIA PhysX 100M procesor. Designován je výhradně pro herní komunitu a vybrat můžete ze čtyř barevných provedení (červená, safírově modrá, bílá a kouřově šedá). Výhodou je taktéž plná klávesnice včetně numerické části.



Cena bude začínat na 2999 dolarech a bude se odvíjet od zvolené konfigurace. Vybrat si můžete až 4GB operační paměti DDR2, SSD disk, Blu-Ray mechaniku či již zmíněný výkonný procesor. Dodáváno bude 10GB skladovacího prostoru online na stránkách společnosti Dell. Chybět nebude ani Bluetooth, Wi-Fi adaptér a gigabitový ethernet. Hmotnost má být zhruba 4,8 kg. V blízké době můžeme očekávat detailní informace a parametry.

Zdroj: Laptoplogic