Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herní notebook od Anynote

15.6.2007, Marek Štelčík, aktualita
Herní notebook od Anynote
Trh herních notebooků se rozšíří o další kousek, konkrétně o kousek z dílen společnosti Anynote. Představen byl totiž notebook nesoucí modelové číslo Anynote AL5600G. Představení se konalo prozatím na trhu v Koreji, ale zbytek světa bude...
Trh herních notebooků se rozšíří o další kousek, konkrétně o kousek z dílen společnosti Anynote. Představen byl totiž notebook nesoucí modelové číslo Anynote AL5600G. Představení se konalo prozatím na trhu v Koreji, ale zbytek světa bude následovat ve velmi blízké době. Kromě náruživých hráčů by mohl notebook najít uplatnění i u profesionálů nevyžadující extrémně vysokou mobilitu, kalkuluje sama společnost Anynote. V tomto případě se však nejedná o herní monstrum, ale o klasický notebook s 15,4“ displejem, takže prezentované označení „herní notebook“ záleží na interpretaci každého z Vás. Notebook pohání procesor Core 2 Duo společnosti Intel, konkrétně model T7300 na frekvenci 2,0GHz s 4MB L2 cache a 800MHz FSB.


Čipová sada je Intel PM965 Express + ICH8m Southbridge, což jasně vypovídá o platformě Santa Rosa. V základu můžeme nalézt 2GB 667MHz DDR2 operační paměti, 120GB pevný Serial ATA disk a nechybí samozřejmě ani DVD vypalovačka. Grafické operace obstarává karta NVIDIA GeForce 8600GS. Co se dalších parametrů týče, tak notebook obsahuje Wi-Fi adaptér, S/PDIF výstup, gigabitový ethernet, ExpressCard slot a hmotnost je následně 2,76kg. Rozměry této novinky Anynote AL5600G jsou 361 x 258 x 25mm. Cena začne zhruba na 1300 amerických dolarech.

Zdroj: Laptoplogic