Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herní skříň Thermaltake Armor A90 upřesněna

11.4.2010, Jakub Doležal, aktualita
Herní skříň Thermaltake Armor A90 upřesněna
Společnost Thermaltake se na letošní výstavě CeBIT 2010 blýskla dalším klenotem ze svého výrobního portfolia. Na trh měla být vypuštěna skříň určená především pro hráče a náruživé oveclockery. Při uvedení na CeBITu však scházely některé...
Společnost Thermaltake se na letošní výstavě CeBIT 2010 blýskla dalším klenotem ze svého výrobního portfolia. Na trh měla být vypuštěna skříň určená především pro hráče a náruživé oveclockery.



Při uvedení na CeBITu však scházely některé důležité parametry, které nyní výrobce konečně zveřejnil. Nejdříve si ale shrňme design nové skříně. Model A90 bude zvenku i zevnitř nabarven černou barvou, podsvícení je pak v režii barvy modré. Celkové rozměry skříně jsou 502 (V) x 210 (Š) x 515 (H) mm, s váhou lehce nad hranicí 8kg.



Výrobce nejspíše počítá s tím, že si takový skvost vystavíte na stůl a tak do horní části skříně umístil USB konektory. Další USB naleznete také na přední části spolu s audio porty. Nalevo od nich se nacházejí tři 5.25“ pozice. Dobrou zprávou je zcela jistě „tool-free“ design, tedy možnost instalace většiny komponent bez použití nářadí.



Speciální zastávku uděláme u chlazení, které si zaslouží pozornost. V přední části této skříně se nachází 120mm ventilátor s rychlostí otáček 1000 RPM. Na „chlup“ stejný ventilátor se pak nachází v zadní části. Poslední chladící komponenta je umístěna v horní části. Jedná se o 200mm ventilátor, který disponuje 800 otáčkami a stará se o přísun studeného vzduchu přímo k procesoru, neboť zdroj je umístěn na dně skříně.



Novinka od Thermaltake bude nabízena s tříletou zárukou a cenou 1900 Kč ($100). Dostupnost v obchodech je odhadována na konec tohoto měsíce.

Zdroj: TCM