Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herní židle už nenadchnou, máme tu proto herní postel od Bauhütte

3.3.2020, Jan Vítek, aktualita
Herní židle už nenadchnou, máme tu proto herní postel od Bauhütte
Společnost Bauhütte se zaměřuje na výrobu herního nábytku a potřeb pro cosplayery, přičemž dle jejího názvu bychom ji umístili akorát za naše západní hranice. Jde ovšem ve skutečnosti o japonskou firmu. 
Nyní společnost Bauhütte přichází s herním nábytkem v podobě celé postele uzpůsobené na to, aby z ní hráč už nemusel vůbec slézt, a to třeba i celé dny, pokud si k posteli strategicky přisune kbelík. Dle polohy demonstrátora zahaleného v ninjovském pyžamu a opřeného o jakýsi sedací pytel je ostatně i možné, že hráč bude brzy potřebovat pomoc někoho jiného, aby ze své postele vůbec dokázal slézt. 
 
 devět z deseti chiropraktiků se právě zděsilo
 
Ve firmě Bauhütte tak někoho napadlo, že hráč by se už vůbec nemusel přesouvat od počítače do postele. Přisune si k ní jednoduše vozík s občerstvením, z druhé strany bude mít regál s energetickými nápoji a do držáku zaklesne kelímky s oblíbenými nudlemi. Ale kde si je jenom ohřeje?
 
 
Přeci v mikrovlnce, kterou má hned za sebou na dalším regálu se zásobami. 
 
 
Po vyčerpávajícím večeru se černo-červený vak jednoduše shrne na zem (pozor na kbelík), bolavé ruce se natřou regenerační mastí a zmožený hráč může usínat s očima přilepenýma na displej svého telefonu. 
 
 
Když odhlédneme od této "herní dekadence", pak tu máme i otázku, jak by majitel takové výbavy vůbec používat klávesnici a myš. Pro ně je připraven vozík, který ovšem nemůže být natočen tak, aby se dostal do vhodné polohy. Můžeme si ale dát klávesnici hned na plochu pod monitory, kde je ostatně i myš, ovšem pak bychom museli na posteli prostě sedět. 
 
Mohl by to být zajímavý produkt, kdyby byl vyroben speciálně pro osoby s pohybovými obtížemi, ovšem spíše to vypadá, že tato postel bude takové osoby spíše tvořit. A ty si za to zaplatí v případě samotné postele v přepočtu cca 24 tisíc korun. 
 
Zdroj: Bauhütte