Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hewlett Packard představuje nové desktopy

22.9.2008, Marek Štelčík, aktualita
Hewlett Packard představuje nové desktopy
Společnost HP dnes oznámila rozšíření svého portfolia o novou řadu desktopů. Hlavním marketingovým lákadlem nové série HP Compaq dc7900 Business Desktop PC je účinnost napájecích zdrojů, která je vyšší až o 87 procent, což tedy přispívá...
Společnost HP dnes oznámila rozšíření svého portfolia o novou řadu desktopů. Hlavním marketingovým lákadlem nové série HP Compaq dc7900 Business Desktop PC je účinnost napájecích zdrojů, která je vyšší až o 87 procent, což tedy přispívá k šetření životního prostředí. Splnění norem typu Energy Star 4 je samozřejmostí. Použitý procesor závisí na Vás, společnost nabízí například Intel Core 2 Quad Q9400 na frekvenci 2,66 GHz činitel Core 2 Duo E8600 s frekvenci 3,33 GHz. Čipová sada je Intel Q45 Express a velikost operační paměti závisí taktéž na Vás (obsaženy čtyři DIMM sloty).



Nabízen je nejvýše 500GB pevný SATA disk se 7200 otáčkami za minutu a o grafické aplikace se stará integrovaná grafická karta Intel Graphics Media Accelerator 4500 se sdílenou pamětí až 512 MB. Využít můžete tři PCI sloty, jeden PCI Express x16 slot, dva sloty PCI Express x1 či osm USB 2. Portů a gigabitový ethernet. Řada HP Compaq dc7900 Business Desktop PC přichází ve třech provedeních: ultra slim desktop, malý desktop, poskytující kombinaci velikosti a rozšiřitelnosti, a konvertibilní minitower pro maximální prostor na budoucí rozšiřování. Začátek prodeje HP Compaq dc7900 Business Desktop PC se celosvětově očekává 22. září s cenou od 10890 Kč bez DPH.

Zdroj: TZ HP