Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hewlett-Packard si připravil novou řadu podnikových tiskáren

12.4.2011, Jan Vítek, aktualita
Hewlett-Packard si připravil novou řadu podnikových tiskáren
Nové inkoustové tiskárny HP Officejet si pro malé i větší podniky připravila společnost HP a dle vlastních slov takto reflektuje proměnu trendů na pracovním trhu s ohledem na zvyšování mobility pracovní síly a možností práce z domova či...
Nové inkoustové tiskárny HP Officejet si pro malé i větší podniky připravila společnost HP a dle vlastních slov takto reflektuje proměnu trendů na pracovním trhu s ohledem na zvyšování mobility pracovní síly a možností práce z domova či z terénu. Konkrétně pak jde o tiskárny HP Officejet Pro 8000 Enterprise a HP Officejet 100 Mobile Printer.



HP Officejet 100 Mobile Printer je označena za kompaktní a odolnou tiskárnu nabízející napájení z Li-ion baterie, která zvládne vytknout až 500 stran na jedno nabití a dobíjí se pomocí 65W adaptéru, který je kompatibilní s notebooky HP. Dále obsahuje Bluetooth, podavač pro 50 listů, umožní tisk až 22 stran za minutu černobíle a 18 stran barevně (podle ISO až 5 stran černobíle a 3,5 strany barevně) a nechybí ani PictBridge a certifikace ENERGY STAR.



Síťová tiskárna HP Officejet Pro 8000 Enterprise má zase vyniknout ovladači HP Universal Print Driver a HP Web Jetadmin pro snadnou instalaci v tiskových prostředích, podporou platforem SAP, Windows Cluster Server, Citrix Server a dalších, sníženou spotřebu energie i papíru díky oboustrannému tisku. Dále tu je podpora HP ePrint Enterprise pro tisk pomocí přístrojů BlackBerry nebo jiných s HP webOS, podavač pro 250 listů rozšiřitelná na 500 listů, Ethernet, USB 2.0 podpora fontů HP PCL 6, HP PCL 5c, HP Postscript 3, atp.

Cena první tiskárny byla stanovena na 6250 Kč s DPH a druhá přijde na 5000 Kč. Obě jsou v prodeji od tohoto měsíce.

Zdroj: TZ HP