Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hewlett-Packard zařazuje do nabídky nové inkoustové tiskárny

1.8.2008, Jan Vítek, aktualita
Hewlett-Packard zařazuje do nabídky nové inkoustové tiskárny
Společnost Hewlett-Packard včera představila na tiskové konferenci ve Žlutých lázních nové inkoustové tiskárny pro český trh. Prvním modelem je HP Deskjet F2280 All-in-One a již název napovídá, že jde o multifunkční zařízení, které zvládne...
Společnost Hewlett-Packard včera představila na tiskové konferenci ve Žlutých lázních nové inkoustové tiskárny pro český trh.

Prvním modelem je HP Deskjet F2280 All-in-One a již název napovídá, že jde o multifunkční zařízení, které zvládne vedle tisku také skenování a kopírování. HP se zde zaměřilo především na cenovou dostupnost. Zákazníci se budou moci těšit z rychlosti tisku dokumentů až 20 stran za minutu (ČB) a 14 stran za minutu (v barvě). Této tiskárně je také určena nová nabídka XL kazet # 21 a # 22, díky kterým se má počet vytisknutých stránek zvednout na dvouapůlnásobek. K tiskárně také dostaneme SW nástroj HP Smart Web Printing pro tisk webových stránek dle požadavků uživatele. Ten si můžeme ostatně také bezplatně stáhnout.
HP OfficeJet J4580 All-in-One je již určena pro domácnosti i malé firmy, kde vedle obvyklých funkcí nabídne také faxování. Tato tiskárna dokáže tisknout a kopírovat v rychlosti až 28 str./min. černobíle a 22 str./min. barevně, dále je zde automatický podavač na 20 listů s možností přímého skenování k odeslání e-mailem nebo do počítače v síti. I tyto tiskárny dokáží využít nové inkoustové kazety, zde to jsou HP # 901 Black # 901 CMY (tříbarevná) v normální velikosti i velikosti XL.

HP Deskjet D4360 je barevná tiskárna pro náročnější uživatele. Dokáže tisknout běžné dokumenty i fotografie rychlostí až 30 stran za minutu u černobílých a 23 str./min. u barevných materiálů. Zde se zase uplatní kazety HP # 350 a # 351, také dostupné ve velikosti XL. Pro fotografický tisk je zde ale další kazeta # 348.

A potom je zde HP Photosmart D5460, barevná tiskárna pro každodenní použití, která se může pochlubit dobrým tiskem fotografií i dokumentů. Využívá pětiinkoustový systém a také doplňkové funkce - 38mm barevný displej, čtečku paměťových karet a také přímý potisk povrchu CD a DVD. Rychlost tisku je zde 33 stran za minutu (ČB) a 30 stran za minutu (v barvě), což pro 10x15cm fotografie znamená 18 sekund. Kompatibilní jsou dělené originální tiskové kazety HP # 364 dodávané v pěti odstínech i velikosti XL.

Zdroj: TZ Hewlett-Packard