Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hledání talentů aneb chcete si zkusit psát o HW?

25.9.2006, Karel Polívka, aktualita
Hledání talentů aneb chcete si zkusit psát o HW?
Pokud jste naším čtenářem (ať už pravidelným nebo občasným) a při pročítání našich článků Vás někdy napadlo, že byste si také rád zkusil napsat vlastní článek (ať už odborný nebo recenzi nějakého HW), avšak z nějakého důvodu jste se této...
Pokud jste naším čtenářem (ať už pravidelným nebo občasným) a při pročítání našich článků Vás někdy napadlo, že byste si také rád zkusil napsat vlastní článek (ať už odborný nebo recenzi nějakého HW), avšak z nějakého důvodu jste se této myšlence nepoddal, tak by Vás mohlo zaujmout naše hledání talentů.

O co se vlastně jedná? Myšlenka je prostá. Jak se můžete dočíst v článku o našem postupném vývoji, stále hledáme další schopné lidi, kteří by mohli ještě více rozšířit náš současný tým mající na svědomí obsah magazínu Svět hardware. Z hlavních oblastí, které jsou pro SHW tématicky stežejní a momentálně se jim na SHW nikdo adekvátně nevěnuje, se jedná o grafické karty a pevné disky (případně operační paměti).

Pokud Vás tedy některá ze jmenovaných oblastí opravdu zajímá (nebo i kterákoli jiná) a Vaše znalosti jsou na takové úrovni, že byste měl co nabídnout, můžete mě kontaktovat na e-mailové adrese uvedené v kontaktech na nás. Domluvili bychom se na zkušebním článku, který by Vám nejvíce vyhovoval a jenž byste zpracoval a následně zaslal. Pokud by byl na přijatelné úrovni, podepsala by se autorská smlouva a Vaše spolupráce s redakcí Světa hardware by posléze už mohla oficiálně započít.


Nebo na to můžete jít trochu jinak - zpracovat rovnou nějaký článek (s libovolným zaměřením) a vložit jej do sekce články od čtenářů na našem diskuzním fóru, čímž se zúčastníte soutěže o nejlepší "čtenářský článek" s možností získat za něj 500 Kč. Plán je takový, že se budou vždy vyhodnocovat zaslané články za uplynulý měsíc (avšak pouze v případě, že se ve zmiňované sekci bude nacházet více než 5 nových/doposud nehodnocených článků). Momentálně se v této sekci nachází dva články:

Myslíte si, že byste tyto články trumfli? Máte prostor k tomu to dokázat.

Hodnocení těchto článků bude provádět "komise" vycházející z redakce SHW (Karel Polívka, Jan Vítek, Pavel Kovač). Navíc ten, jehož článek bude označen v rámci daného kola za nejlepší, obdrží ještě v rámci našeho diskuzního fóra odpovídající ocenění. Takovéto články umístěné ve zmiňované sekci zůstanou v rámci diskuzního fóra a nebudou se do prostředí magazínu přebírat. Pokud by se zde ale objevil článek, který by byl opravdu zajímavý (odborností a zpracováním), tak bych jeho autora sám oslovil, zda by neměl o spolupráci s námi zájem. Je to tedy šance pro ty, kteří si nevěří natolik, aby šli na věc přímo (a myslím, že ve všech oblastech je takových lidí dost, přičemž mnozí z nich jsou opravdu schopní).

Pro více informací nahlédněte do dřívějšího článku, kde jsou podrobně a jasně popsány veškeré podrobnosti. Budeme se na Vaše články těšit.