Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP Designjet T1100 MFP

14.10.2007, Marek Štelčík, aktualita
HP Designjet T1100 MFP
Hewlett Packard rozšířil své portfolio velkoformátových zařízení o HP Designjet T1100 MFP, multifunkční tiskárnu, která má přinést více funkcí, vyšší tiskovou kvalitu, všestrannost a spolehlivost. HP Designjet T1100 MFP sdružuje kopírku,...
Hewlett Packard rozšířil své portfolio velkoformátových zařízení o HP Designjet T1100 MFP, multifunkční tiskárnu, která má přinést více funkcí, vyšší tiskovou kvalitu, všestrannost a spolehlivost. HP Designjet T1100 MFP sdružuje kopírku, skener a tiskárnu s širokým rozsahem možností tisku pro různé aplikace, výkresy, mapy, vizualizace, obrázky a plakáty. Tiskárna HP Designjet T1100 MFP je určena do kopírovacích center, jakož i specialistům v GIS nebo státní správě. Obsaženy jsou 3 čidla CCD pro vysokou kvalitu skenování širokého rozsahu médií, použity jsou samozřejmě inkousty HP Vivera včetně tří černých HP barev. Formát A1 pak tiskárna například vytiskne za 35 vteřin. Zvýšená je rychlost skenování - 51 mm/s v barvě a 152 mm/s černobíle při rozlišení 400dpi. Tiskárna umožňuje uživatelům tisknout i složité soubory.



S pevným diskem 40 GB je vyrovnávací paměť téměř neomezená a umožňuje kvalitní spolupráci členů týmu. HP Designjet T1100 MFP obsahuje integrovaný operační systém, procesor Intel Pentium 4 na frekvenci 2,8 GHz a 1 GB paměti. Maximální rozlišení tisku je 2400 x 1200 dpi. Pro ovládání je obsažen grafický panel s dotykovou obrazovkou a nechybí možnost síťového připojení skrze gigabitový ethernet, USB 2.0, FireWire a slot EIO JetDirect. Orientační koncová cena tiskárny je 597.000 Kč a zahrnuje 2-letou servisní podporu v místě instalace s odezvou následující pracovní den, HP začíná již tiskárnu dodávat na náš trh.

Zdroj: HP