Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP oznamuje čtyři nové all-in-one počítače

9.7.2012, Štepán Veselý, aktualita
HP oznamuje čtyři nové all-in-one počítače
Společnost HP uvedla čtyři nové all-in-one počítače. Dva z nich jsou určeny primárně pro koncové spotřebitele a jmenují se ENVY 23 a Pavilion 23. Oba disponují uhlopříčkou 23palců a jejich prodej bude zahájen 5. srpna. ENVY 23 bude k dispozici...
Společnost HP uvedla čtyři nové all-in-one počítače. Dva z nich jsou určeny primárně pro koncové spotřebitele a jmenují se ENVY 23 a Pavilion 23. Oba disponují uhlopříčkou 23palců a jejich prodej bude zahájen 5. srpna.

ENVY 23 bude k dispozici za €775. Bude u něj na výběr mezi procesorem Intel Ivy Bridge a čipem APU AMD Trinity. Ve všech případech jsou přítomny až 2 TB úložného prostoru, port HDMI, mechanika Blu-ray, televizní tuner a technologie Beats Audio. Rozlišení je obvyklých 1920 x 1080 pixelů.

V případě modelu Pavilion 23 je použit stejný displej i kapacita úložného prostoru jako u předchozího počítače. K dispozici je však menší výběr procesorů, kterými jej lze vybavit (kupříkladu nelze použít Core i7). To vše se pochopitelně odráží v nižší ceně, která byla stanovena na €650.




Spíše pro pracovní použití jsou určeny dva zbývající počítače Compaq Elite 8300 a Compaq Pro 6300. Rozdíl mezi nimi spočívá v tom, že první z nich má 23palcový displej, zatímco druhý je vybaven pouze 21palcovým. První jmenovaný bude v prodeji od 10. září za €757 a druhý od 3. září za €651.

Compaq Elite 8300 disponuje procesorem Intel Core Sandy Bridge nebo Ivy Bridge a podporou pro dotykové ovládání. Model Compaq 6300 dotykové ovládání nepodporuje, používá software HP ProtectTools a bude jej možné zakoupit bez 2Mpx čelní webkamery.

Zdroj: Softpedia.com