Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP představuje nové řešení a služby pro společnosti

2.4.2009, Marek Štelčík, aktualita
HP představuje nové řešení a služby pro společnosti
Společnost HP představila nové produkty, řešení a služby, které mají pomoci organizacím s krátkodobým snižováním nákladů v současné náročné ekonomické situaci. Nový hardware, software a služby společnosti HP má umožnit organizacím změnit...
Společnost HP představila nové produkty, řešení a služby, které mají pomoci organizacím s krátkodobým snižováním nákladů v současné náročné ekonomické situaci. Nový hardware, software a služby společnosti HP má umožnit organizacím změnit to, jak vytvářejí, distribuují a spotřebovávají technologické zdroje. Nová řešení HP StorageWorks Storage-Area Network (SAN) Virtualization mají pomoci zákazníkům zjednodušit přidělování, správu a optimalizaci virtualizovaných serverových a úložných prostředí. Nová disková pole HP StorageWorks Enterprise Virtual Array 6400 a 8400 (EVA6400 a EVA8400) mohou snížit náklady na správu až o 50 % (dle analýz společnosti IDC).



HP SAN Virtualization Services Platform 2.1 (SVSP 2.1) pro změnu představuje síťové řešení virtualizace úložného prostoru, které zvyšuje dostupnou úložnou kapacitu. Zjednodušuje operace týkající se ukládání dat tím, že zkracuje dobu potřebnou pro migraci, replikaci, zálohování a produkční nasazení nových aplikací. Nové služby Consolidation and Virtualization ROI pak slouží k ověření očekávané úspory a návratnosti investic do technologických projektů. Nová služba Multi-Tiered Hybrid Design pomůže zákazníkům navrhnout celé zařízení datového centra tak, aby přesněji odráželo různé požadavky firmy na infrastrukturu a dostupnost. Bližší informace o jednotlivých novinkách nabízí HP firmám na svých webových stránkách.

Zdroj: TZ HP