Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP představuje nové tiskárny pro domácnosti i kanceláře

24.3.2009, Marek Štelčík, aktualita
HP představuje nové tiskárny pro domácnosti i kanceláře
Společnost HP dnes představila novou tiskárnu z řady Wireless All-in-One. HP Photosmart Premium Fax All-in-One je určen pro domácí uživatele, kteří využívají vícestránkový tisk, skenování, kopírování a faxování až po tisk fotek, potisk CD...
Společnost HP dnes představila novou tiskárnu z řady Wireless All-in-One. HP Photosmart Premium Fax All-in-One je určen pro domácí uživatele, kteří využívají vícestránkový tisk, skenování, kopírování a faxování až po tisk fotek, potisk CD / DVD nebo tisk pomocí Bluetooth technologie.



Nabízí také automatický podavač dokumentů pro oboustranný tisk, a jak již název napovídá, nechybí bezdrátová technologie, což umožní celé rodině se připojit a tisknout kdekoliv v domě. HP Photosmart Premium Fax All-in-One disponuje barevnou obrazovkou s úhlopříčkou 6,1 cm, která spolu se sloty na paměťové karty pomáhá v tisku fotografií. Odhadovaná cena je 7990 Kč a k dispozici bude koncem března 2009.
Dále byly představeny dvě zařízení ze skupiny HP Officejet pro kanceláře. Jedná se o tiskárny Officejet Pro 8000 a Officejet 6500 All-in-One. Zaujmout chtějí rychlostí, která se blíží laserovým tiskárnám. Tiskárny řady HP Officejet Pro 8000 využívají technologii HP Scalable Printing Technology, což zajišťuje nižší spotřebu energie a obecně náklady na stránku. Tiskárn této série14 stran za minutu černobíle a 11 stran barevně.




Model Officejet 6500 využívá stejnou technologii a nechybí možnost oboustranného tisku, Wi-Fi připojení a rychlost tisku je 6 stran za minutu barevně či 7 stran černobíle. Oba zmíněné modely budou dostupné za 3990 Kč či 5290 Kč v případě varianty s bezdrátovým připojením. V prodeji se objeví od začátku dubna.

Zdroj: TZ HP