Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP rozšiřuje řadu tiskáren Officejet

7.6.2009, Marek Štelčík, aktualita
HP rozšiřuje řadu tiskáren Officejet
Společnost HP v pátek představila novou tiskárnu HP Officejet 6000, novou tiskárnu HP Officejet 7000 a nové multifunkční zařízení HP Officejet 8500 Pro, které tak rozšiřují dosavadní řadu tiskáren HP Officejet. Tyto tiskárny jsou určeny...
Společnost HP v pátek představila novou tiskárnu HP Officejet 6000, novou tiskárnu HP Officejet 7000 a nové multifunkční zařízení HP Officejet 8500 Pro, které tak rozšiřují dosavadní řadu tiskáren HP Officejet. Tyto tiskárny jsou určeny především pro uživatele pracujícím z domova, živnostníkům a drobným podnikatelům. Uživatel spotřebuje s těmito tiskárnami až o 50 % méně energie než s laserovými tiskárnami.



V případě multifunkčních zařízení se navíc místo čtyř samostatných jednotek napájí pouze jedna, řekl Daniel Kabele ze společnosti HP. Tiskárna HP Officejet 7000 nabízí barevný tisk až na formát A3+ a vyšší rychlost tisku, takže je vhodná pro tisk barevných marketingových materiálů, jako jsou různé brožury, letáky, prezentace a pohlednice. Pro ty je rychlost tisku až 33 str./min. černobíle a 32 str./min. barevně. HP Officejet 6000 nabízí konkrétně tisk s rychlostí až sedm stran za minutu černobíle a šest stran za minutu barevně po vytištění první stránky.



HP Officejet Pro 8500 potom rychlosti až patnáct stran za minutu černobíle a až jedenáct stran za minutu barevně. Předpokládaná maloobchodní cena tiskárny HP Officejet 6000 je 99 eur, cena tiskárny HP Officejet Pro 8500 je 249 eur a HP Officejet 7000 si pořídíte za 249 eur. Dostupné budou v průběhu tohoto měsíce.

Zdroj: TZ HP