Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí nová podniková řešení a služby

9.10.2007, Marek Štelčík, aktualita
HP uvádí nová podniková řešení a služby
Společnost HP oznámila uvedení nových řešení a služeb v rámci svého portfolia Business Technology, jež pomohou zákazníkům lépe spravovat a optimalizovat podnikové informace a technologické infrastruktury. Nové produkty mají pomoci zejména...
Společnost HP oznámila uvedení nových řešení a služeb v rámci svého portfolia Business Technology, jež pomohou zákazníkům lépe spravovat a optimalizovat podnikové informace a technologické infrastruktury. Nové produkty mají pomoci zejména IT ředitelům rychleji dosahovat lepších výsledků v podnikání. Společnost slibuje také snížení rizika spojená s vyhledáváním elektronických dat, plněním platných předpisů pro nakládání s daty, podporují růst firmy zajištěním lepšího souladu IT a byznysu, a snižují náklady lepším využíváním majetku v datovém centru. Mezi nová řešení a služby patří platforma pro správu informací v e-mailech a dalších podnikových dokumentech. HP Integrated Archive Platform umožňuje snadno ukládat, prohledávat a stahovat miliardy e-mailů, dokumentů a obrázků z jediné, rozšiřitelné platformy e-Discovery. Tato platforma je předem integrované řešení podnikové třídy pro vyhledávání elektronických dat a jejich správu v souladu s platnými předpisy.



Platformu tvoří úložné a serverové technologie HP a je vybavena nativním indexováním obsahu, vyhledáváním a správou zásad. Pro větší flexibilitu při zálohování e-mailu uvedlo HP doplněk HP Data Protector pro Microsoft Exchange. Ten nabízí zákazníkům několik možností, jak zajistit obnovení dat k danému bodu a času. Společnost HP dále představila službu Business Intelligence (BI) Evolution Assessment, která pomůže zákazníkům vyhodnotit jejich schopnosti v oblasti analýzy podnikových informací. Posouzení vychází z modelu BI Maturity Model společnosti HP. Za účelem posílení vazby mezi IT a podnikatelskými cíli nabízí společnost HP řešení Demand and Portfolio Management Solution, jež spojuje poradenské, integrační a vzdělávací služby s automatickým softwarem pro správu projektů a portfolia.



Nové portfolio obsahuje také krátkodobé služby HP Data Center Services, které mají pomoci zvýšit efektivitu a výkon datového centra a umožnit zákazníkům nasadit stávající majetek v nových podnikových aplikacích. Tyto služby by měli zajistit energetickou účinnost, dostupnost zdrojů, plánování, relokaci, nasazení, zabezpečení a výkonnost technologií. Další informace o produktech, službách a řešeních HP Business Technology jsou k nalezení na stránkách společnosti.

Zdroj: HP