Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí nové notebooky Pavilion a netbooky Mini

11.2.2011, Jan Vítek, aktualita
HP uvádí nové notebooky Pavilion a netbooky Mini
Společnost Hewlett-Packard si připravila nové notebooky Pavilion určené pro běžné uživatele. Ty v rámci firemní filosofie MUSE (materials, usability, sensory appeal and experiences) přináší nové funkce, jako například Beats Audio, HP CoolSense,...
Společnost Hewlett-Packard si připravila nové notebooky Pavilion určené pro běžné uživatele. Ty v rámci firemní filosofie MUSE (materials, usability, sensory appeal and experiences) přináší nové funkce, jako například Beats Audio, HP CoolSense, webkameru HP TrueVision HD a SimplePass. Očekávat bychom tedy měli dobrou kvalitu zvuku s výraznějšími basy díky reproduktorům Altec Lansing, využití kovovoých dílů a panelů a vylepšený systém chlazení.



Představí se nové verze notebooků HP Pavilion dv6 a dv7, jež mají hrát roli vlajkových lodí domácích notebooků této firmy. Liší se úhlopříčkou, a to 15,6" a 17,3", ovšem oba budou nabízeny s novými procesory Intel Core druhé generace a nebo také s procesory AMD. Funkce SimplePass u nich zajistí bezpečný a okamžitý přístup k online účtům a heslům a k tomu patří také posílené prvky bezpečnosti a ochrany, čili systém HP ProtectSmart, který automaticky zamyká pevný disk. Více technických podrobností jsme se nedozvěděli.



A pak budou nové i netbooky HP Mini 110 a Mini 210. První verze přijde s hmotností 1,14 kg a tloušťkou pod 3 cm, na šestičlánkovou baterii slibuje celodenní provoz a dále nám nabídne velkou klávesnici, 10,1" displej a nástroje HP QuickWeb pro přístup na web na jeden dotyk a vedle toho HP QuickSync a HP Cloud Drive, jež umožní snadný přístup, synchronizaci a sdílení dat mezi HP Mini a jiným počítačem. HP Mini 210 má stejnou velikost, k tomu displej BrightView Infinity a Dolby Advanced Audio. K dispozici je také zařízení Clickpad s podporou gest, které na cestách umožňuje snadnou navigaci na obrazovce.

Všechny jmenované novinky budou k dispozici od března za zatím neuvedené ceny.

Zdroj: TZ HP