Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí nové periferie pro ovládání počítače

17.9.2008, Michal Vysušil, aktualita
HP uvádí nové periferie pro ovládání počítače
HP uvede na trh nové periferie určené jak pro hráče, tak pro uživatele toužící po komfortu bezdrátového ovládání počítače. HDX Laser Mouse Pro náruživé hráče počítačových her má HP připravené dvě novinky. Jedná se o myši HDX Laser Mouse...
HP uvede na trh nové periferie určené jak pro hráče, tak pro uživatele toužící po komfortu bezdrátového ovládání počítače.


HDX Laser Mouse

Pro náruživé hráče počítačových her má HP připravené dvě novinky. Jedná se o myši HDX Laser Mouse a Laser Gaming Mouse. První ze jmenovaných má rozlišení laserového senzoru 2400 dpi (lze ale měnit tlačítek na vrchu myši). Na obou stranách najdeme jedno programovatelné tlačítko. Cena by se měla pohybovat okolo 40 USD (zhruba 680 Kč). Na HDX Laser Mouse je poskytováná doživotní záruka.


Laser Gaming Mouse

Laser Gaming Mouse má být high-endovou herní myší. Laserový senzor má v tomto případě rozlišení až 3200 dpi. K myši je dodáván VoodooDNA software (proto ten nápis na myši), se kterým můžete na programovatelná tlačítka přiřadit nejrůznější makra. Také lze vytvořit několik profilů maker. Cena této novinky je stanovena na 59,99 USD (přes 1000 Kč) a doživotní záruka je samozřejmostí.



HP Comfort Keyboard je sada bezdrátová klávesnice a myši. Klávesnice je ergonomicky prohnutá a má 31 speciálních kláves (mezi nimi i zkratka pro Ctrl+Alt+Del). Pro lepší psaní je Comfort Keyboard vybavena měkkou dlaňovou opěrkou a nízkým zdvihem kláves. Myš dodávaná s touto sadou má dvě přídavná tlačítka a čtyřsměrné kolečko. Cena této sady je stanovena na 79,99 USD (1350 Kč).

Zdroj: Eprim