Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí nové počítače PC Desktop Elite pro firmy

4.12.2009, Jan Vítek, aktualita
HP uvádí nové počítače PC Desktop Elite pro firmy
Společnost HP si představila nová firemní PC pod přesným označením HP Compaq 8000 Business Desktop PC, která budou určena pro náročné zákazníky. Zákazníci se dočkají veškerých služeb HP pro přechod na novější systémy a k tomu třeba také...
Společnost HP si představila nová firemní PC pod přesným označením HP Compaq 8000 Business Desktop PC, která budou určena pro náročné zákazníky. Zákazníci se dočkají veškerých služeb HP pro přechod na novější systémy a k tomu třeba také nástrojů Drive Encryption v HP ProtectTools pro kódování informací na pevném disku a Security Software Suite zase obsahuje vestavěné bezpečnostní prvky, možnosti omezující čtení/zápis nebo odstraňovač souborů.
Dále HP Compaq 8000 Elite obsahují HP Power Manager 2.0 pro správu a sledování spotřeby energie, což je sloučeno do jednoho jednoduchého nástroje. Co se týče použitého hardware, využita je platforma Intel se sadou Q45 Express s integrovanou kartou GMA 4500, procesory Core 2 Duo a Core 2 Quad, paměti DDR3 a OS Windows 7. Dále je možné dovnitř umístit dva pevné disky disponující kapacitou 1 TB, čtečky paměťových karet a až dvě grafické karty.

Počítače P Compaq 8000 Elite budou k dispozici ve třech velikostech: Ultra-Slim Desktop a Small Form Factor pro podniky vyžadující úsporu místa a pak konvertibilní minitower se širokými možnostmi rozšíření. Doporučená cena bude začínat na 7790 Kč a dostupnost je naplánována na 10. prosince 2009.

Zdroj: TZ Hewlett-Packard